2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 29410 بازدید | 784 پست
خودم از صفر با همسرم شروع کردیم، الحمدلله الان وضعمون خوبهکمک هم خیلی کردیمشده به آدمی که ندیدم هم ک ...

حق با شماست عزیزم 

راستش بخواهم حساب کتاب کنم پدر و مادر همسر من هم خیلی بی فکر بودن و هستند پدر همسرم متاسفانه اعتیاد داره و علاوه بر این اصلا به فکر بچه هاش و زنش نبود همه اموالش رو به باد داده مادرش هم از لحاظ مالی و جمع کردن زن زرنگی نبود وگرنه با درآمد پدر شوهرم و ارزش پول اون موقع الان باید حداقل چندین واحد آپارتمان و خونه و زمین داشتند ولی همه رو به باد دادن و شوهر بیچاره من وقتی ازدواج کردیم هر دو دانشجو بودیم و از زیر صفر شروع کردیم الان وضعمون خوبه خدا رو شکر ولی من همیشه به این فکر می کنم مادرشوهرم می تونست شوهرم و بچه هاش رو ول کنه بره اون موقع مسلما شوهرم اینی که هست نبود و تربیت درستی نداشت هرچند الان هم آسیب زیادی از کودکی باهاش هست و چون پدر و مادرش خوش گذرون و بیخیال بودن بیچاره از ۸ صبح تا ده شب یک ریز سرکاره برای این که آینده بچه هامون مثل آینده خودش همه اش کار و تلاش نباشه و داره یک جور جبران افراطی می کنه کارهای پدرش رو که نسل فقیر و بدبخت از خودمون جا نگذاریم که هیچ نسل نسبتا موفقی تحویل جامعه بده 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر سابقم درآمدش خیلی بیشتر از برادر شما هم بود ، خیلیم به خانوادش کمک می کرد ولی من راضی نبودم ، چون با من بد بودن احساس می کردم باید بهشون کمک نکنه که تلافی بشه

هزینه مادرم با خواهرامه

چرا با خواهراته هزینه مادرت؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

اگه نیاز های زنشو کامل برطرف میکنه بنظرم حالا اشکالی نداره یکمم برای مادر خواهرش خرج کنه

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

و منی که به شوهرم میگم فلان خرج رو کمک مامانت و بابات بکن

این ماه دستت باز شد فلان چی براشون بخر

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
ناراحت بشه ، مادرت زحمت کشید که برادرت رو بزرگ کرد ...زحمت ها با مادرت ....پولها برای همسرش ؟؟مشکل ا ...

اگر مادرش نیاز داشته باشهذوبرادرش هم درآمدش زیاد باشه واز خرج زندگی زن وبچه نزنه با رضایت زنش می تونه کمک کنه وگرنه درسته مادرش ولی وقتی زن گرفته تعهد داره ودرامدش حق زن وبچش هست  می تونست  زن نگیره وکامل درخدمت مادرش باشه ولی حالا مسئولیت داره 

خدا نگفته از حق زن وبچه به مادرت ببخش یک پنجم رااز کجات اوردی؟

من تو‌زندگیم دیدم ..هر کس لیاقت یه ثروتی داره ..هر کس دست و دلش برای بخشیدن لرزید لیاقتش همون دو دوتایی که جمع میکنه .. کنارشم خرج دکتر و.ولی هر کس بخشید معجزه ایی رخ میده وصف نشدنی ...شما مصاحبه رونالدو رو بخون ...توی کدوم دانشگاه درس خوندی ؟؟ که هنوز نمیدونی وظیفه مسلمون خمس دادنه ..حداقل ۴ واحد باید پاس میکردی .