2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 27429 بازدید | 660 پست

احساس کردم زن داداشت ندید بدید و نوکیسه است 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرت خبر داره؟

آره عزیزم خبر داره 

دیگه ما وقتی میبینیم برادرمم میبینه دیگه 

حتی چند بار از برادرم پول قرض کرده برادر زنش به مقدار زیاد و کلا پس نداده اصلا که من چند وقت پیش میگفتم جای زن داداشم بودم برای عزت نفس خودمم شده از همون پولی که همسرم بهم میداد برمی‌گردوندم بهش و میگفتم برادرم قرض رو پس داد 

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

وای منم اینجوریم ولی این تباه بودن نیست دل پاک بودن رو میرسونه

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

تاپیک فیک نیست والا عزیزم دایی های من مثل برادر هستند برام برادر صداشون میکنم چون هم سنیم حدودا

آووهههه من فکر کردم که واقعا بردارته

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

آووهههه من فکر کردم که واقعا بردارته

ضمنا من راجع به خودم یا مادرم توقع ندارم که 

اینکه بعد چند سال نمیتونه مثلا به مادر خودش یعنی مادربزرگ من یه هدیه بده برام عجیبه 

زن دا داشش نیست بابا زنداییشه

متوجه شدم .منظورم همونه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...