2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 36338 بازدید | 963 پست

هی چی میگی اسی بابای من خونه داد به داداشم. بعد یه بار مامانم خورده بود زمین سرش ضرب خورده بود داداشم تا آخر شب دنبال کارای دکتر و بیمارستان بود صدای زنش دراومده بود که چرا تو رفتی یکی دیگه میرفت. همینقدر بیشعور و نمک به حروم🫤

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

تو تباه نیستی خوش قلب و خانومی. چیزی که الان خیلی کمیاب شده.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پدر و مادرتون وضع مالی خوبی ندارن و در خرج‌های واجبشون  موندن مثل خورد و خوراک؛پوشاک،هزینه دوا و درمون و این جور مسایل،صد در صد اولاد وظیفه داره در حد توان رسیدگی کنه چه دختر و چه پسر.البته در حدی که به زندگی مشترکش لطمه نخوره.از طرفی مردی که ماهی دویست میلیون درآمد داره باید بررسی بشه آیا قسط و قرض سنگین داره یانه؟ اگر داره باید هزینه هاشو مدیریت کنه و حاتم طایی نباشه.اگر واقعا دست و بالش بازه و قرض و قوله نداره چه اشکالی هست که برای پدر و مادرش خرج کنه؟ البته اولویت نیازها و خواسته های همسر و فرزند خودشه.در کل بعضی افراد تنگ نظرن و دوست ندارن پسر ریالی برای پدر و مادر خرج کنه!!!

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
عزیزم من همسرم بعد ازدواج با من تو ۱۲ سال با حمایت من و خانواده ام پیشرفت کرد یعنی تمام پیشرفتش رو م ...

چقدر خوش قلبی شما . 😍

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

برادرم از درآمدش ماهی ۴۰ به همسرش میده که برای خودش خرج کنه و زن داداشم کلی به خانواده خودش کمک می‌ک ...

واقعا کسی که ماهی ۳۰۰ میلیون درامدشه و راحت ۴۰ تمنشو پول تو جیبی به زنش میده ویلای کنار دریا نداره؟؟😄 

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

خب میبینه مادرم تامینه شکر خدا و ما هم همچین انتظاری اصلا نداریم ازش ولی اینکه اینطوری از خانومش حسا ...

منم همسرم بدون  رضایت من هیچی برا خانوادش نمیخره ونمیده چون خانوادش هزارتومان برا مون خرج نکردن عروسی طلا جهیزیه  اجاره  خونه بااینکه چن طبقه خونه دارن ندادن گفتن بریم مستاحری البته خودمم دوست نداشتم برم اونام ندادن  هیچی کمک نکردن هیچی حتی پاتختیم ندادن هزاری از خودشون مایه نزاشتن تو سختیامون کنارمون نبودن همسرم چندساله ام خرجشون داده زمان مجردی ، ولی برا بچه دیگش مراسماتش  با ما بود همه کار کردن  ولی برا ما نه الان نمیزارم هزاریم بهشون بده همسرم میگه حق تو هست تو داری با من زندگی می‌کنی تو سختیا کنارم بودی وقتی تو راضی نیستی نمی‌دم 

هی چی میگی اسی بابای من خونه داد به داداشم. بعد یه بار مامانم خورده بود زمین سرش ضرب خورده بود داداش ...

بابام جفت زمین مسکونیاشو داد به ۲ تا داداشم‌ بفروشن آپارتمان بخرن مستاجری‌ نکشن به بزرگه ماشینم خرید به کوچیکه کل خرج عروسی رو داد عروس بزرگه میگفت بابات برات عروسی نگرفت بابای من برای داداشم عروسی گرفت داداشم گفت عوضش بابای من خونه و ماشین برام خرید بابای تو با اینکه چند برابر پولدارتره هیچی به داداشت نداد طبقه ی پایینش نشسته محتاج خودش کنه ( ۱۵ ساله ازدواج کرده خونه نداره ) ، بعد بابای تو قبل عقد خونه ی مجزا خواست منم گفتم خونه دارم ، 

ما خانوادگی کرونا گرفتیم یکیشون زنگ نزد بگه مردین یا زنده موندین ، ما خودمون سالی ۱ بار میریم عید نوروز ، یه بارم خوشون دعوت میکنن افطاری چند سالیه افطاری رو جم کردن یه وقت دیگه شام میدن سالی یه بار ، 

عروس کوچیکه ۱۰ ساله بخت منو بسته ۲ سالیم میشه رزقمو بسته از شبی که فهمید آزمون آموزگاری شرکت کردم با اینکه خودش سرپرستاره ( این اصالتا کورده بزرگ سده ی تهران  شهر ما مذهبیه جادوکن نداره