2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 45527 بازدید | 1048 پست

خانمش هم کار می کنه و پولشون توی یه کیسه اس؟

اگه غیر از این باشه زنش غلط می کنه ناراحت میشه پررو خانم

داداشتم شله

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودشون زندگیشون کامل تامینه شکر خدا زن داداشم برای خودش ماشین داره کلیییی طلا داره و اراده کنه ...

آها 

ولی وقتی اینجوریه حتما یچیزی هست 

یا یه رفتاری داشتین دلخور از همون 

یا اینکه خانوادگی تربیتش اینجوریه 

شایدم مامانش هی میگه ساده نباش و فلان 

خانواده شوهر رو تو ذهنش بده میکنه 

ولی خب این احترام گذاشتن رو حتما از دید اون هم 

ببینید آیا از دید عروس تون هم همینجوریه؟! 

شاید اون مجبوری احترام میزاره 

شایدم از یچی عصبانیه اینجوری به شوهرش مبگه 

ولی کاره شوهرش خم خیلی اشتباهه 

برادرت ن خودش باید یاد بگیره چجوری زنش رو 

همراه کنه نه اینکه جلو خانوادش اونو بده کنه 

و ازش پنهان‌کاری بکنه.... 

نمیگم کاره عروس تون خوبه یا بد میگم دنبال علتش 

باشید بلاخره هر رفتاری یه علتی داره 

ولی کاره برادرتون هم اشتباهه که میاد زنش رو 

جلو شماها خراب میکنه.... 

عزیزم تاپیکو درست بخون ما اصلا نگفتیم خرج ماهانه و ... بده که

خوندم درکل شما درمورد پول داداشتون حرف میزنین 

چه فرقی میکنه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

اصلا کاری به اینکه نمی‌زاره هزارتومان بیاد طرفتون هیچ بیخیال از ذاتشه ،ولی وقتی دسته جمعی رفتین چرا ...

خب چون خواهرم گفت من مهمان میکنم برای همین اونم می‌گفت خب ما هم مهمان باید باشیم ولی برادرم گفت منم نصف هزینه رو میدم ولی خانمم ندونه

خی بچه گناه داره باید خرج اونم شهمن خودم اگه بابام به عمم پول میداد شر به پا میکردم چون حقم بوده

عزیزم بچش کارت داره برای خودش و هر وقت تموم بشه سریع در می‌کنه براش 

زن داداشم میگه ماهی ده تومن خرجی بچه هست که جدا از ۴۰ تومن خرجی زن داداشم براش ریخته میشه

آها ولی وقتی اینجوریه حتما یچیزی هست یا یه رفتاری داشتین دلخور از همون یا اینکه خانوادگی تربیتش اینج ...

در ظاهر با ما خیلییی صمیمیه و خودش همیشه میگه من از خانواده همسر بدی ندیدم تا حالا و درک نمیکنم کسی بگه خانواده همسرم رفتارشان بده یعنی چی؟

نگفتم اون عموم رو دوست نداشتيم. نوشتم زنش اونو از ما دور كرد. وگرنه هميشه ميرفتيم دست بوسيش و بهش اح ...

والا تو خودت برو‌پیام اولتو بخون همینو گفتی گفتی اون خرج میکرد دوسش داشتیم اون یکی خسیس بود نداشتیم 😂😂😂😂