2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 35721 بازدید | 959 پست
حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

اتفاقا برعکس این شعور و طبع بالای شمارو میرسونه😊😊

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی

اگه مادرت وسع مالی نداره باید برادرت ماهانه مبلغی بهش کمک کنه بالاخره وظیفشه زن داداشتم گوبخوره نارا ...

نه اصلا ماهانه نمی‌خوایم کمک کنه واقعا چون شکر خدا خودمون دستمون بازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کاری به اینکه نمی‌زاره هزارتومان بیاد طرفتون هیچ بیخیال از ذاتشه ،ولی وقتی دسته جمعی رفتین چرا فکر نمیکنه باید دونگ خودشونو بدن؟؟؟؟؟پول که نمی‌ده زن داداشت مثل اینکه مفت خور هم هست 

🥴امضام نمیاد 
اصلا اينطور نيست. عموي من اوايل زندگيش پول خاصي نداشت. از باباي من كوچيكتر بود. ولي با چيزاي كوچيك و ...

دیگه بدت بیاد یا خوشت بیاد چون پول خرج میکرد دوسش داشتین اون یکی عمورو‌چون خرج نمیکرد بقول خودت نداشتی که دوس داشتن پولی اصلااا ارزش نداره نباشه بهتره

نه اصلا ماهانه نمی‌خوایم کمک کنه واقعا چون شکر خدا خودمون دستمون بازه

بالاخره درامد برادرت زیاده کمکی بکنه راه دور نمیذه وظیفشه شمام باید بخاید😅

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

دیگه بدت بیاد یا خوشت بیاد چون پول خرج میکرد دوسش داشتین اون یکی عمورو‌چون خرج نمیکرد بقول خودت نداش ...

نگفتم اون عموم رو دوست نداشتيم. نوشتم زنش اونو از ما دور كرد. 

وگرنه هميشه ميرفتيم دست بوسيش و بهش احترام هم ميذاشتيم. ولي خب هر گل يه بويي داره. 

شايد شما تو خانوادتون اينجوري محبت خيلي زياد و نزديك نديدي و اصلا حرف منو نميفهمي. 

و اينكه فكر ميكني چون عموم پول خرج ميكرد  دوسش داشتيم تفكر شماست. خودت لابد اينجوري هستي،بقيه رو بخاطر پول دوست داري،محبت واقعي نديدي،ماجراي منو هم اينجوري فهميدي. 

بيخود نيست ميگن كافر همه را به كيش خود پندارد. 

و اصلا در حدي هم نيستي كه بخوايي روابط خانوادگي ما رو ندونسته قضاوت كني

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یه بچه داره عزیزم

خی بچه گناه داره باید خرج اونم شه

من خودم اگه بابام به عمم پول میداد شر به پا میکردم چون حقم بوده

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

زن داداشم برادرم رو تشویق کرد برای تخصص گرفتن و ...ولی به نظر من کار اصلی رو خود برادرم انجام داد

بهر حال ایشون شریک زندگی همسرشه، معلومه که بهش ربط داره و نظرش مهمه

اما اینکه خودش کمک می‌کنه به خانوادش اما نمیزاره همسرش اینکارو کنه غلطه

اگه بده خودشم نباید بده،اگه خوبه چرا همسرش اجازه نداره ؟!

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

اگه مادرتون نیازی ندارن و برادرتون این کار رو بدون رضایت همسرش انجام میده اشتباهه به نظرم ... زندگی مشترک یعنی توافق کردن بر سر همه مسایل که یکی ش مسائل مالیه ... هیچ کس توی بطن زندگی کسی نیست و نمیتونه قضاوت کنه

هزینه مادرم با خواهرامه

ماشاالله پسرا چقد از دست زنشون سیب زمینی شدن چطور خرج مادرت با دختراشه بیچاره زن اخرم میگن پسر پسر پسر

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️