2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 35721 بازدید | 959 پست
ببین تو خودتم یه زن هستی خودتو بزار جای زنداداشت خب اگه واقعا واقعا واقعا داداشت میتونه خرجای زنش و ...

عزیزم خودشون زندگیشون کامل تامینه شکر خدا 

زن داداشم برای خودش ماشین داره 

کلیییی طلا داره و اراده کنه طلای جدید میخره چون شکر خدا دستشون بازه 

ما هم انتظار ماهانه کمک نداریم اصلا 

فقط برام عجیب بود که بخواد مثلا چند سال یه بار مهمان کنه مادرم و چرا باید همسرش شاکی باشه 

رابطمون با زن داداشمم خیلی خوبه و احترام میزاریم و احترام میبینیم ازش در مقابل

شوهرم خرج خانواده ش می کرد به منم میگفت پنهان کاری نمیکرد ولی وقتی شوهرم پول میخواست نداد گفت پولا ک ...

شما حق داری ولی برادر من خیلی از طرف خانواده ساپورت مالی شده قبل از اینکه به این درآمد برسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون دیگه من برام عجیبه تو سفر خواست مهمان کنه چرا باید بترسه🤦

ببین نمیترسه عاقلی میکنه.نمیدونم ازدواج کردی یا نه ولی یه چیزایی بهتره گفته نشه چون همسرت حساس میشه یا شان پدرومادرت میاد پایین. حالا اگه یکی خواست خونه و ماشین بخره یا دائم کمک میده اون دیگه میشه پنهونکاری

اگر نیاز دارید به کمک برادرتون بله چه اشکالی داره. ولی اگر نیاز ندارید دیگه کمک کردن دلی هست زوری ک ...

عزیزم اصلاااا نیاز نداریم توقع هم نداریم والا 

چند سال یه بار بخواد مهمان کنه منظورمه

زنشون یاغی تشریف دارن .. و اینکه وقتی مسافرت با تعداد بالا باشه منطقیش اینه پیک بندازن چه تو غذا چه هرچیزی ‌و معمولا هم اونی که درامدش بالاس مادرخرج میشه😂 بعدم حالا از ۳۰۰ میلیون ده تومن بده به خانواده خودش زمین به اسمون نمیاد😂

خوب شاید برادرتون نمیخولست جلو زن اش بگه که دونگ داده و میخواست بگه خانواده اش حساب کرپن. کلا انشاال ...

آره چون همیشه خانواده میدادن این خرج رو شاید به قول شما می‌خواسته جلوی همسرش همینطور بمونه

اگه مادرت وسع مالی نداره باید برادرت ماهانه مبلغی بهش کمک کنه بالاخره وظیفشه زن داداشتم گوبخوره ناراحت شه ، طرفدارای عروس ریپ نزنن 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

شما انسانی به خودت افتخار کن از کی تاحالا من نفهمیدم سلیطگی با کلاس و مد شده

عرفا و شرعا در صورت نبود پدر خانواده هزینه ها بر عهده برادران است نه خواهران.هرچند خواهران مجرد باشند.جالبه که اولین باره این را می شنوم.مقصر خودتونید به این عروس رو دادید دیگه....چرا ارث پسر دو برابر است چون پسر وظیف نگهداری والدین تا اخر عمر بر عهده اش است‌.بخصوص پسر اول ...که نماز والدین براش واجب هم میشه.اصلا به این عروس سلیطه هم نمیخواهید بگید.از جیب عروس که نبوده.

شوهر و برادر شوهرم واسه مادرشوهرم خرج می کنند ولی به عروس ها نمیگند اصلا هیچی را به عروسها نمیگویند بخصوص برادرشوهرم که مجتمع فولادی است به زنش اصلا رو نمیده حقوقش خیلی زیاده خدا را شکر...ولی شوهرم به من میگه کی چقدر داد من عروس اولی ام همه چی رابهم می گویند من خودم هم تشویق شان می کنم.واقعا این همهم پول را بعضیها میخواهند چیکار...

ببین نمیترسه عاقلی میکنه.نمیدونم ازدواج کردی یا نه ولی یه چیزایی بهتره گفته نشه چون همسرت حساس میشه ...

بله منم ازدواج کردم 

نه اصلا همیشگی نیست شاید تو این چند سال یه بار این اتفاق افتاده

میگم عموتون رو‌چون خرج میکرد دوست داشتین تا صد سال دوس داشتنی که برای پول طرف باشه همون نباشه بهتره

اصلا اينطور نيست. 

عموي من اوايل زندگيش پول خاصي نداشت. از باباي من كوچيكتر بود. 

ولي با چيزاي كوچيك و ساده هم ما رو خوشحال ميكرد. 

حداقل من يكي رو مثل بچه خودش دوست داشت. 

شما كه تو زندگي ما نبودي كه بخوايي اينا رو ببيني. 

ما هممون وضع ماليمون خوبه. نيازي به پول همديگه نداريم. من بقيه عمو هام رو هم دوست دارم. تا حالا چند بار ديدم كه چه جور تو يه سري شرايطا در كنار بابام ،اونا هم پشتم بودن. پس اينجا مشخص ميشه كه مسئله پول مطرح نيست. مسئله محبت مطرحه. 

دوم اينكه عموي من اگر پول خرج ميكرد براي اينكه ما ها دوسش داشته باشيم نبود. بالا هم گفتم،خودش از ته قلبش دوست داشت خرج كنه و محبت. چون خانواده دوست و فاميل دوست بود. 

به قصد و غرض ورزي پول كه خرج نميكرد. دلي بود. 

ما بقي عمو هام هم شايد مثل اون خرج نكرده باشن تاحالا،ولي كمتر از همين عموم هم دوسشون ندارم. به يه اندازه. 

سوم اينكه اينجا بحث خساست مطرح بود. من فقط يه مثال كوچكي از عموي عزيزم زدم. 

و در اخر اينكه اصلا از حرفتون هم وايب خوبي نگرفتم. يعني چي كه عموم رو دوست داشتيم چون پول خرج ميكرد؟الحمدالله هممون دستمون به دهنمون ميرسه. هيچ كدوم از برادرا چيزي از ديگري كم ندارن. مگه هممون محتاج عموم بوديم كه شما اينجور ميگيد؟  ولي كسي كه همه محبتاش فقط بخاطر خشنودي خدا باشه،خدا محبتش رو به طور خاص تو دل بقيه قرار ميده. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.