2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 32218 بازدید | 927 پست

من ب عنوان یک‌زن‌داداش‌ک‌وضعیت مالی مادرشوهرم ضعیفه میگم زن داداشت ب درک ناراحت شه. وظیفه پسر هس حواسش ب پدر مادرش باشه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شوهرم خرج خانواده ش می کرد به منم میگفت پنهان کاری نمیکرد ولی وقتی شوهرم پول میخواست نداد گفت پولا که دادم بده گفت مگه دست خط داری  دیگه اگه شوهرم بگه خانواده م پول میخواد من اجازه نمیدم اگرم پنهانکاری کمک کنه من راضی نیستم حرام دارم چون این پول برا من و بچه هام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به عروستون اصلا ربط نداره پول خودشه خودش زحمت کشیده همونطور ک رسیدگی به زن و بچه واجبه رسی ...

عزیزم گفتم زن داداشم همه جور کمکی به خانواده خودش می‌کنه 

تا خریدهای برنج و روغن خانوادش رو انجام میده براشون

ببنظرم زیاد انتظار داشتنم خوب نیست دارن برا خودسون زندگیشونو میکنن ادم چیکار دارع با انتظار داشتن می ...

عزیزم گفتم ما اصلا انتظار نداریم کمک کنه چون شکر خدا مادرم زندگیش تامینه ولی اینکه برادرم خودش بخواد کاری کنه و بترسه برام عجیبه

امثال زن داداش شما خودشون کلی به داداشهای خودشون وخانوادشون سرویس میدن ولی شوهراشون باید مجبور بشن پ ...

آره عزیزم خودش خیلی به خانوادش کمک می‌کنه 

ماهانه کلی براشون خرید می‌کنه فقط که ما میبینیم

چند صفحه بعد نوشته منظورم از داداش دایی هست خب زندایی های ما هم والا نمیزارن شوهراشون کمک کنن کسی از ...

عزیزم منظورم به من نیست که 

منظورم به مادربزرگمه که مادر خود دابیمه 

حتی نمیگم به مادربزرگم کمک کنه فقط اینکه پنهانی مجبور انجام بده گاها برام عجیبه

اگر نیاز دارید به کمک برادرتون بله چه اشکالی داره.  ولی اگر نیاز ندارید دیگه کمک کردن دلی هست زوری که نیست. نمیشه توقع داشت . حالا درآمدش 10 میلیون یا 100 میلیون باشه دیگه فرقی نداره. 

اسی همون اول تاپیک مینوشتی دایی سوء تفاهم پیش نیاد الان دیگه کسی از دایی و زندایی توقع کمک نداره عزی ...

عزیزم من اصلا کمک نخواستم ازش و توقع کمک ندارم 

ولی برام عجیبه که چطور مثلا جایی رفتیم با مادربزرگم و ... و داییم خواست مثلا هزینه کنه نمی‌خواست خانومش بفهمه 

برادرم از درآمدش ماهی ۴۰ به همسرش میده که برای خودش خرج کنه و زن داداشم کلی به خانواده خودش کمک می‌ک ...

پس اون دیگه از بی عرضگی داداشته ک از زنش میترسه وقتی به زنش و خانواده زنش میرسه دو بار تو روی زنش وایسه بگه بتو ربطی نداره اینجوری نمیکنه