2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 35702 بازدید | 959 پست
تاپیک دروغه بچع ها،ب خودتون فشار نیارین.استارتر میگه داداشم،خواهرام،ی بارمیگه مامانم تنها زندگی میکن ...

کل تاپیکو بخونی متوجه میشی تاپیک دروغ نیست 

مگه مریضم تاپیک دروغ بزنم اخه؟؟؟

من چون خونه مادربزرگم بزرگ شدم عادت کردم بهشون و مثل خواهر برادرن برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتیاج به کمک مالی دارید؟در اون صورت بهتره برادرتون کمک کنهاگر احتیاج مالی نیستپس احتیاج به کمک براد ...

عزیزم من اصلا نگفتم کمک کنه 

فقط میگم گاها بخواد کاری کنه چرا همسرش اجازه نمیده

من تا ۲میخابم

😁

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دقیقا همینه. تو مسیحیت هم هست یک دهم اموال مال خواست یعنی مال افراد بی بضاعت اگه به روش خوشی ندی به ...

بله انشاءالله خدا بیشتر بده بهتون ♥️

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بستگی داره برادتون قبل ازدواجم همینجور بود درامدش، یا با کمک خانومش پیشرفت کردهدر اینصورت زنش حق دار ...

عزیزم ما اصلا توقع کمک نداریم 

فقط گاها خودش دوست داشته باشه جایی خرج کنه برامون عجیبه چرا می‌ترسه بحث ایجاد بشه

چه قدر گشنست زنش!! آدم چشم و دل سیر این رفتارارو نداره من همسرم گاهی به مادرش پول میده که واسه خودش خرید کنه اصلا نمیدونم چه قدر و کی فقط یه بار خودش اون اوایل ازدواجمون یه بار گفت عکس العمل منو ببینه منم گفتم خیلی کار خوبی میکنی مادرته حق داره گردنت مادرت ازت راضی باشه انرژی مثبتش برمیگرده تو زندگیمون،واقعا هم همینه هزار برابر واسمون جبران میشه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اگر مادرت فقیره وظیفه داره در حد ماهی ۵ تومن ۱۰ تومن بزنه برا مادرت زنشم گوه خورده مگه ارث پدرشه مگه ...

کامنتت و پروفایلت و اسم کاربریت و امضات همگی با هم همخوانی دارن😅

خسته نباشی سلیطه اعظم👋😂

خب شما انسانی، همه اینجور نیستن، بخشنده نیستنبه هر حال همون آدم هم حق داره تو زندگی که راجع به پولش ...

زن داداشم برادرم رو تشویق کرد برای تخصص گرفتن و ...

ولی به نظر من کار اصلی رو خود برادرم انجام داد 

بابا چی میگه این ؟؟؟؟ به دایی هاش میگه برادر؟؟؟ 😂😂😂اونوقت از دایی هاش انتظار داره به مامانش پول ب ...

درست بخون 

منظورم مادر خودشونه نه مادر من 🤦

تازه حتی نمیگم به مادر خودشون هم کمک کنن فقط میگم گاها بخوان خرجی کنن خانومش نمیزاره

با بقیه حرفتت کاری ندارم اگه راس میگی زنه ماهی چهل از شوهر میگیره خوشبحالش

واااا چرا براتون عجیبه واقعا؟؟؟

وقتی درآمد مرد بالا باشه طبیعیه به همسرش خرجی بیشتر بده دیگه