2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 45527 بازدید | 1048 پست
یعنی از خود ترکیه بیاریم بهتره؟؟؟الان چرا نمیارید؟؟؟فرقی کرده اوضاع؟؟؟ببخشید سوال میکنم چون فکرم درگ ...

ببخشید کلی تایپ کردم گوشیم شارژش تموم شد خاموش شد

اونجا باید آشنا داشته باشید کارخونه دار و سازنده  وگرنه از مغازه دار که نمیشه خرید خیلی گرونتر از ایران تموم میشه  تولید کننده آشنا باشه خودشون هزینه میگیرن بدون دردسر میارن ایران تحویل میدن هرچند سرمایه خیلی زیادی میخواد اگه آشنا نباشن کل سرمایتون از بین میره ، خب الان شرایطش مثل قبل نیست قبلا اجرت هرگرم سه دلار میدادیم الان نزدیک سی دلار ، درکل کار هرکسی نیست و باید تجربشو داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خانومش بفهمه ناراحت میشه

به درک که ناراحت میشه ، اون مردی که اون خانم شبا رو تخت بغلش میکنه میخوابه ،نتیجه زحمات اون مادره، ضمنا برادر شما شوهر کرده،زن نگرفته

هزینه مادرم با خواهرامه

پس چرا پسر دو برابر ارث میبره به درد لای جرز دیوار میخوره دو برابرم ارث میبره ؟ 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن