2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 35698 بازدید | 959 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام به عروستون اصلا ربط نداره پول خودشه خودش زحمت کشیده همونطور ک رسیدگی به زن و بچه واجبه رسیدگی به خونواده و پدر و مادر هم از واجباته مردم به بقیه کمک میکنن آدم داشته باشه و به خونواده ی خودش کمکش نرسه حالا اگه عروس خودش داشت هر جور کمکی میخاست ب خونواده خودش میکرد این عایشه هارو از کجا پیدا میکنید

من یه اعتقادی دارم یعنی تو اسلام هست....که یه بخشی از رزق و روزی ادم ها تو درامد بقیه استو بعدا این ...

دقیقا همینه. تو مسیحیت هم هست یک دهم اموال مال خواست یعنی مال افراد بی بضاعت اگه به روش خوشی ندی به روش ناخوش بیماری یا حوادث ناگوار از مالت کم‌میشه من خودم شدید عقیده دارم حقوقم ۱۲ میلیون هست ۴ اجاره میدم وهر ماه یه تومن میذارم برا افراد نیازمند که بشون بدم تازه از یتیم خونه هم دوتا بچه یتیم معنوی گرفتم به سرپرستی ماهی ۲۰۰ هم  برا اونا میزنم یعنی ۱۲۰۰ کنار میذارم ولی چنان برکت میاره برام چنان رفع بلا شده چنان خدا برام معجزه کرده شوک میشم از اینهمه اثرات همش هم مادی نیست معنوی هم هست اونقد خطرهای وحشتناک تصادف های بد بیماری های غیر قابل باور از سر من وخانواده ام رفع شده همش بخاطر این صدقات هست مثلا یه بار نشت گاز بود خدا رحم کرد همسایه فهمید نبودیم رفته بود مدیر گفته بود اجازه دادم رفتن تو یادم رفته بود شیرو ببندم اصلا معجزات عجیب غریب من خش بم نمی‌افته عجیبه بخدا برعکس هم دیدم صاب خونه قبلی ما ده ۲۰ تا خونه داشت زنش نمیذاشت یک ریال به کسی کمک کنه زندگیش طی یکسال زیر و شد رفت مستاجری

برادرم از درآمدش ماهی ۴۰ به همسرش میده که برای خودش خرج کنه و زن داداشم کلی به خانواده خودش کمک می‌ک ...

خوشبحال زنداداشت  شوهر من بود سکته میکرد مخصوصا اگه برا خانوادم خرج میکردم 

خب میبینه مادرم تامینه شکر خدا و ما هم همچین انتظاری اصلا نداریم ازش ولی اینکه اینطوری از خانومش حسا ...

ببنظرم زیاد انتظار داشتنم خوب نیست دارن برا خودسون زندگیشونو میکنن ادم چیکار دارع با انتظار داشتن میونشونو شکر اب کنه

دیگه خود خواهرا از برادرام نخواستن وگرنه همه برادرام شکر خدا دستشون بازه

اینو باید بزارن درس عبرتی باشه برا پسردوستا و اونایی که دنبال جنسیت پسرن 

اخرش  یه بی غیرتی میشن عین داداش ماستت ببخشیدا

پسر بزرگ کرده باید خرشو دخترش بده 

امثال زن داداش شما خودشون کلی به داداشهای خودشون وخانوادشون سرویس میدن ولی شوهراشون باید مجبور بشن پنهانی به خواهر خودشون کمک کنن 

برادرشوهرمنم هرکاری می‌کنه میگه زنم نفهمه نمی ترسه ها فقط میگه حوصله ی بحث ندارم چون اگر دعوا هم بکنن اصلا جوابشو میده

پسر پسر قند عسل!؟!؟؟رست نیست برای کسی که ماهی ۲۰۰-۳۰۰پول داره

چند صفحه بعد نوشته منظورم از داداش دایی هست خب زندایی های ما هم والا نمیزارن شوهراشون کمک کنن کسی از دایی که دیگه توقع نداره؟

اسی موضوع تاپیک رو بد زده باید مینوشت زنداییم نمیزاره داییم کمک کنه 😃

کاربری دست دو نفره

مگه تو نمیدونی من به داییم میگم برادر آخه🤦

اسی همون اول تاپیک مینوشتی دایی سوء تفاهم پیش نیاد الان دیگه کسی از دایی و زندایی توقع کمک نداره عزیزم 

مشخصه خانمش نمیزاره کمک کنه 

کاربری دست دو نفره

تاپیک دروغه بچع ها،ب خودتون فشار نیارین.استارتر میگه داداشم،خواهرام،ی بارمیگه مامانم تنها زندگی میکنه،ی بارمیگه باخواهرای مجردم زندگی میکنه خرجسو اونا میدن.اسی چقد دروغ میبافی اخه اه بدم اومد.درضمن داداشت یا ب قول شما ک مثلا دروغت رو شده ،دایی هیچ حقی نداره بیاد مسولیت بقیه رو ب دوش بکشه زنداییتم حق داره والا

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪