2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب

من از وقتی عضو نی نی سایت شدم چندین بار تو تاپیک خوندم که میگن از مادرم یا خواهرم بدمون میادمیگن مادرامون برامون مادری نکرده یا اینکه دوستمون نداشته اصلا برام قابل فهم نیس نمیتونم باور کنم همچین مادر یا خواهرایی وجود داشته باشه

من از وقتی عضو نی نی سایت شدم چندین بار تو تاپیک خوندم که میگن از مادرم یا خواهرم بدمون میادمیگن ماد ...

متاسفانه وجود داره

خواهر من انقد اذیتم میکرد که متنفر بودم ازش 

الان بهتر شده ولی از ته دل دوستش ندارم

چون رفتارهاش رو مخه خیلی زننده است

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

متاسفانه وجود دارهخواهر من انقد اذیتم میکرد که متنفر بودم ازش الان بهتر شده ولی از ته دل دوستش ندارم ...

ببین عزیزم بعضی خواهرا هستن تا وقتی هردو مجردن تو خونه سر موضوع های کوچیکی به هم‌حسادت میکنن مثل اینکه کدوم خوشگلتره یا کدوم تو درساش زرنگتر یا کدوم خوش استایلتره ولی اینا همش مال دوران مجردیه ازدواج که کردی حاضری عمرت و بدی ولی خار تو ماش نره 

ببین عزیزم بعضی خواهرا هستن تا وقتی هردو مجردن تو خونه سر موضوع های کوچیکی به هم‌حسادت میکنن مثل این ...

ازدواج کردیم هردو

ولی اون مشکل داشت با شوهرش من غصه میخوردم

بعد که منم یه مدت مشکل پیدا کردم حس میکردم خوشحاله دیگه منم براش ناراحت نمیشم 

چون معمولا فقط ب فکر خودشه و مشکلات دیگران رو‌بی اهمیت جلوه میده اما برا خودش رو مهم 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺