2777
2789
من خواهرم به نامزد قبلیم چشم داشت و باهم چتم کرده بودن

دوره اخرزمونه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوای تعریف کن

تمسخر چهره م 

درحدی که واقعا باور میکردم زیبا نیستم

تمسخر استعدادهام 

تمسخر عاشق شدنم 

که بعدا فهمیدم همه از حسادت بود

بعدا له له میزد برا خودشم‌عشق پیش بیاد 

هنوزم خیره میشه بهم‌میفهمم حسودی

حتی راهنمایی اشتباه میکرد تو انتخاب لباس یا آرایش که بهم نیاد و زشت بشم بعدا سوتی داد فهمیدم 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

دخترای من باهم جنگ و حسادت دارن .طبیعیه بزرگم بشن احتمالا همینطورن

چن سالشونه دلیلش چیه دوتاخاهر باهم اینورین

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من

از خواهرام تو بچگی ضربه خوردم، از نیش و کنایه ها و تمسخر هاشون بگیر تا تاثیرشون روی کنکور و شغل و اینده ‌‌‌‌...

الانم که سالها ازاون روزا گذشته و هرکسی با چنتا بچه سرگرم زندگیشه بازم بحث الکی باهام میکنن، تحقیر تو صحبتا و لحنشون هست.... اخرین بارم خواهرم سر بچه ش، منو شست و پهن کرد، تهمت و حرفای زشت

انقدر گریه کردم

تنهاکساییکه میتونن تو این سن هم اشک منو دربیارن همین خانوادم هستن

ذاتا حسادت میکنن از درون بهم

چون تو زندگی ازشون موفق ترم

توهم همینکارو کرد؟من باورم نمیشد تا چتاشو دیدم ببین مگه میشه ادم با خواهرش این مارو بکنه؟بدترین چتار ...

مجردم ۲۸ سالمه تا حالا دوست پسر نداشتم ولی خواستگار داشتم همش سر دانشگاه رفتنم عمل دماغم خواستگارام بهم حسادت می‌کنه چون خودش زندگی بدی داره و خیلی شکست خورده ازش متنفرم یاد کاراش میفتم حالم بد میشه

چن سالشونه دلیلش چیه دوتاخاهر باهم اینورین

۴ و ۱۰ ساله 

نمیدونم به هرکدوم محبت کنم اونیکی شاکی میشه همه چیزاشون باید عین هم باشن 

در اخر هم گیس و گیس کشی سر مسائل الکی داریم 

اطرافیان میگن بهم طبیعیه دعوای بین بچه ها

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مجردم ۲۸ سالمه تا حالا دوست پسر نداشتم ولی خواستگار داشتم همش سر دانشگاه رفتنم عمل دماغم خواستگارام ...

اوف برای منم بهم حسادت میکرد 

خراب بود اقلا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

۴ و ۱۰ ساله نمیدونم به هرکدوم محبت کنم اونیکی شاکی میشه همه چیزاشون باید عین هم باشن در اخر هم گیس و ...

ای بابا واحد روبرویی ما دوتادختر نوجوون داره یعنی هرروز شدای جیغاشون میاد وحشتنااااک