2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی از کی خوندی بنظرت الان با پایه ضعیف پرستاری و فرهنگیان شدنیه واقعی بگو توروخدا

اره واقعا اگه بخوای شدنیه.نهایی رو دست کم نگیر اصلاااا.دروس عمومی رو حتما از حالا بخون.مطمئن باش میشه

من ابان و آذر و اسفند ماهو خوندم فقط تقریبا ۳ ماه پرستاری سراسری آوردم

واوووو پایه ات قوی بود درسته؟

چون با پایه ضعیف محالهههه

میشه دقیق تر بگی چطور خوندی چه مباحثیو خوندی 

من حس میکنم گوهم نمیارم با این پایه

نمیدونم چرا حس میکنم فامیل مسخرم میخواد بکنه😭😭بگه تو که دوسال خوندی اخر رفتی فرهنگیان

بعد ۲ سال رشته خوبی نیوردی؟

ول میکردی یا میخوندی یه بند

یعنی منم امید نداشته باشم؟

بعد ۲ سال رشته خوبی نیوردی؟ول میکردی یا میخوندی یه بندیعنی منم امید نداشته باشم؟

۱ سال پشت بودم.خودم نمیخواستم برم رشته ی دیگه.چرا اگه بخوای هر کاری میتونی بکنی.چرا امید نداشته باشی

فامیلو ول کن😐فرهنگیان خیلی خوبهه مخصوصا برای خانوماا بعد از ازدواج هم به مشکل نمیخوره تایم ازاد زی ...

فامیل همکارا مامان بابام.پفففف.میدونی چقدر تحقیرم میکنن که فلانی دکتر شده و اینا

واوووو پایه ات قوی بود درسته؟چون با پایه ضعیف محالههههمیشه دقیق تر بگی چطور خوندی چه مباحثیو خوندی م ...

تقریبا اره ضعیف بودم

شیمی فیلم اموزشی فراهانی دیدم جزوه شو چن بار خوندم  تستاشو حل کردم

زیست فرهمند دیدم تست آی کیو زدم

فیزیک  شجاعی سالیانه شو میدیدم و  نکته تستشم دیدم

معدلمم ۱۸.۳ تراز ۸۴۰۰

تراز کنکورم ۸۶۰۰