2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست
مهر.بخون اینقدر به خودت حس ناکافی بودن نده.از همین فردا شروع کن

اگه بگم از فروردین دارم میخونم باورت میشه وسواس دارم هر درسو چندیننننن دور میخوتم‌ تست میزنم فیلم میبینم 

خدایاااا 😭

پایه ات چطور بود همون مهر چیزی خونده بودی از قبلش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم از فروردین دارم میخونم باورت میشه وسواس دارم هر درسو چندیننننن دور میخوتم‌ تست میزنم فیلم می ...

پایم تو زیست و شیمی ضعیف بود.اره از مهر دیگه خوندم.سعی کن فیلم کم ببینی بیشتر جزوه و کتابو بخون بعد برو تست بزن.اصلا فکر نکن به نتیجه بابا فداسرت هرچی شد.به خودت بگو مهم اینه من الان این درسو یاد بگیرم.اروم اروم پیشرفت میکنی

تقریبا اره ضعیف بودمشیمی فیلم اموزشی فراهانی دیدم جزوه شو چن بار خوندم تستاشو حل کردمزیست فرهمند دی ...

اتفاقا همین استاا رو میبینم ولی وسواس دارم شروع الانم نیستم از فروردین دقیق۲فروردین شروع کردم خدا بکشتم هزارررر بار هر مبحثو میخونم فیلم میبینم تست میزنم ی پایه هم نبستم وقتمم کمه با شروع صفر یکیم 

میشه دقیق تر بگی درصداتو چطور میخوندی چقدر رو هر فصلی وقت گذاشتی 

برا نهایی چطور خوندی فقط فرمول۲۰توصیه میکنی یا فیلمم در کنارش برا زبان و فارسی؟

پایم تو زیست و شیمی ضعیف بود.اره از مهر دیگه خوندم.سعی کن فیلم کم ببینی بیشتر جزوه و کتابو بخون بعد ...

ارامش ندارم  روزایی که روحیه ندارم نای بلند شدن از رخت خوابمم ندارم ب زور ادامه میدم و حرص دوسال افسردگی و نخوندن میخورم 

اسی توروخدا خواهرانه بهت میگم  به حرف فامیلت اصلا گوش ندی ی وقت انصراف بدی دوباره برگردی به این باتلاق کنکور مردم تو حسرت فرهنگیانن همینو بچسب که بهترینه ارامشتو داری تو کار 

ارامش ندارم روزایی که روحیه ندارم نای بلند شدن از رخت خوابمم ندارم ب زور ادامه میدم و حرص دوسال افس ...

ایشالله بتونی به اون چیزی که میخوای برسی.بسپار به خدا کمکت میکنه.

اره کاش میشد دهن این فامیلارو گل گرفت