2777
2789
عنوان

زن بودن

1 بازدید | 25 پست

میدونین بعضی وقتا واقعاً حس میکنم زن بودن چقدر سخته...

از همون اول باید هم قوی باشی، هم لطیف. هم کار کنی، هم خونه رو جمع نگه داری. هم لبخند بزنی، حتی وقتی دلت گرفته.

بدنمون هر ماه درد میکشه، زایمان که جای خودش... بعدش هم انتظار دارن مثل قبل باشیم.

باید حواسمون به ظاهر باشه، به حرفهامون باشه، به رفتارمون باشه. یه قدم اشتباه، هزار تا قضاوت.

تو رابطه باید گرم باشی، مهربون باشی، صبور باشی... ولی کی از خستگیهامون میپرسه؟

کی میگه خودت چی میخوای؟

گاهی دلم میخواد یکی فقط بگه: خسته شدی؟ بیا یه کم تکیه بده.

نه اینکه همیشه ستون باشیم.

زن بودن قشنگه، واقعاً قشنگه...

اما بعضی روزا سنگین میشه. خیلی سنگین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعیت اینه که زن بودن تا زمانی قشنگه که تو زندگی تکیه گاه خوبی داشته باشی..

وگرنه اگه همه چی رو به دوش بکشی کم کم فرسوده خواهی شد

یه روزی یه انشاء نوشتم، تو مدرسه خیلی تشویق شدم بابت نوشتار و سبک نگارشم! به گمونم همون روز بود که فهمیدم قلم بهتر از زبونم می تونه رویاها و احساسات قلبیم رو به مردم نشون بده؛ دو سال بعدش تو استان رتبه آوردم. هنوزم لذتش اون ته ته های ذهنم هست. از اون به بعد قلم به دست گرفتم و از غم و گلایه هایی که هیچ وقت به کسی نگفتم، نوشتم. همیشه دوست داشتم نویسنده باشم ولی نشد. چراش هم چون غمگینه بماند تو سینه من تا شماها هم غمگین نشید♥ ولی تا ابد برای خودم و قلب شکسته م می نویسم. یه زمانی وقتی سیزده سالم بود دوست داشتم بمیرم چون پدرم عذاب مادرم و من بود. ولی این خواسته م زمانی به سیاهی ها پیوست که خواهر کوچولوم رو گذاشتن تو بغل من سیزده ساله! زندگیم سخته ولی با آغوش باز می پذیرمش چون برای زندگی خواهر کوچولوم باید تلاش کنم. از خودم می زنم تا عزیزدلم کمبود نداشته باشه؛ آره شاید هیچ وقت به خاطر وضعیتی که توش به دنیا اومدم خوشبخت نشم ولی برای خوشبختی اون همه کار می کنم؛ حتی زندگی می کنم و نمی میرم!

والله با این شرایط اقتصادی به نظرم مرد بودن سخت تره. البته اکثرا. خانمای شاغل رو فاکتور گرفتم

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

کلا انسان بودن سخته

مرد بودن هم سخته فک کن باید هر ماه کلی استرس بکشی

تمام خرج خونه به عهده ات هست

باید از صب تا شب کار کنی تازن و بچه ات در رفاه باشن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
والله با این شرایط اقتصادی به نظرم مرد بودن سخت تره. البته اکثرا. خانمای شاغل رو فاکتور گرفتم

منم میخواستم بگم شاید ی زمانی مرد بودن آسونتر بود ولی الان مرد خوب بودن خیلی سخت شده البته اگ از نامردا فاکتور بگیری