2777
2789
عنوان

بدون بچه چطور زندگیتون شاد و قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 144 پست
دعا کن برام انشالله خدا بده بهم...

اگر مشهدین برین دکتر نزهت موسوی فر خواهرمن خیلی دکتررفت میگه اون ازهمه بهتره

میدونی خود استرس باعث نازایی میشه؟ خواهرمن بعد کلی دکتر و.....دکتر بهش گفت برین مغزتونو اروم کنید بعد کلی ای وی اف و....خودبه خود باردارشد 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشهدین برین دکتر نزهت موسوی فر خواهرمن خیلی دکتررفت میگه اون ازهمه بهترهمیدونی خود استرس باعث نا ...

ذهنم متاسفانه آروم نیست استرسی هستم.

چشم پیش ایشونم میرم ایندفعه...

ذهنم متاسفانه آروم نیست استرسی هستم.چشم پیش ایشونم میرم ایندفعه...

دکترش خیلی خوبه ها

خواهرم من بعد شانزده سال پیش ایشون نتیجه گرفت 

دوستمم پیش ایشون باردارشد 

خواهرم من وقتی دکتر اینجوری گفته بود بس خیال بارداری شد یکهودیدیم باردارشده 

اگر خیلی استرس داری ونمی تونی اروم باشی شایدلازم باشه از روانپزشک کمک بگیری اما بیشتر باید روی فکرت کارکنی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دکترش خیلی خوبه هاخواهرم من بعد شانزده سال پیش ایشون نتیجه گرفت دوستمم پیش ایشون باردارشد خواهرم من ...

اره عزیزم روانپزشک هم رفتم چند وقت قبل...

بهتره حالم ولی نه کامل

دقیقا باهرکسی ازدواج نکن چون حیف میشی قشنگم عیبی نداره خداروشکر ک گول ادمای اشتباهو نخوردی منم خیلی ...

عزیزمییییی مرسییییییی

چشمممممم 🥹😂🌟😍ایشالاااا که تهش قشنگه 

چه انگیزه ای گرفتم مرسیییی عزیزم  بابت حرفای آرامش بخش وقشنگتون🥹✨💛

بسییییییی لذت بردم✨😍👌🏻

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
سلام ‌برای جذب کسانیکه مد نظرته اول خودت باید اون ‌شکلی بشی چون اون هاهم شبیه افراد مثل خودشون ه ...

نه عزیزم این چه حرفیه من ادم پاکیم ولی هر چی سواستفاده گر میاد سمتم....

دو تا کامنت بالایی تو بخون از کاربر پانداگومبولی‌... خیلی قشنگه، نه؟ خدا خوشبختی شونو و هر خوشبختی د ...

عزیزم من باشما موافقم ولی دوباره ببین خانومی که اون حرفو زده ببین در جوابم باز چی گفته پیامشو بخووون

من باشما موافقم هرکسی طرز تفکر خودشو داره و دنیا همینطوری قشنگه ولی اون خانوم دیگه خیلی داشت تفکرات خودشو به بقیه متحمل میکرد اینه که رو اعصابمه هی جوابهای طولانی و.... 

نیاز نیست بنظرم 

عزیزم من باشما موافقم ولی دوباره ببین خانومی که اون حرفو زده ببین در جوابم باز چی گفته پیامشو بخووون ...

موافقم عزیزم، حرف منم اینه که اصلا این دو دستگی و جبهه گرفتن ها تو این زمینه برای چیه! خود‌ منم با تحمیل هر جور عقیده ای شدیدا مخالفم، چه این طرفی و چه اون طرفی