2777
2789
عنوان

بدون بچه چطور زندگیتون شاد و قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 148 پست
یه همچین زندگی متاهلی میخام ایشالا شوهرم همینطوری خوش ذوق باشه خدایا ینی میشه مجردی خوبی ندارم متاهل ...

الهی من فداتشم ب امید خدا همینجوری میشه قشنگم منم مجردی خوبی نداشتم اصلا 

تفریح همه چی بخدا باورت میشه ی شب فرداش مهمون داشتم خونه ترکیده داشتم جمع میکردم شوهرم گفت میز پینک پونگ میخام رفتم تختمونم بهم ریختم کفیاشو اوردم وسط پذیرایی خط کشی کردیم وسطشو‌وایسادیم بازی کردن سه چار ساعت 🤣🤣بعد با بدبختی تا صبح خونه جمع کردیم یا مثلا میشینیم موش سراشپز میبینیم چار صبح پامیشیم توگرما و سرما میریم پنیر پیدا کنیم بیایم کبابی کنیم ببینیم چ مزه ای میشه 🤣🤣🤣یهو من ناراحتم میگم اب قند ریختی روفرش میگ‌بریم بشوریم میگم دوروغ میبینم فرشو جمع کرده بریم تو پشت بوم فرش بشوریم 

خانواده شوهرم میگن شما مثل بچه ها میمونید هیچوقت زندگیتونو نمیخاید جدی شروع کنید 

یهو دلمون کرسی میخاد لامپ و میذاریم توجعبه پتو میکشیم روش کرسی درست میکنیم ی نمه بارون بیاد پنج صبم باشه میریم توحیاط تو سرما اش میپزیم با چیزای کووچیک و ساده خوشیم 

ببین من سه ساله عید خرید عیدم نکردم چون دستمون خالی بوده شده ی وقتایی توماه ما اصلا میوه نخوردیم ولی انقدرررر باهم خوش بودیم ک اصلا برامون مهم نبوده 

مثلا من نششستم شوهرم میگ چقدر خوب میشد ی نوشیدنی داشتیم میرم تواشپزخونه با قند و اب وی کم زعفرون ی اب قند شده درست میکنم ولی همونو با دل خوش میخوریم پنج شنبه جمعه هاام ک اصلا گوشی خاموش در خونه قفل فقط مال خودمونیم تا صبح شرطی بازی میکنیم با پی اس بعد فیلم و تخمه و بریز ب پاش جمعه شب هم تمیز کاری و خواب ک فرداش همسرم بره سرکار خونه ام تا نباشه نمیذاره تمیز کنم میاد باهم جمع میکنیم 🤣

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

یه همچین زندگی متاهلی میخام ایشالا شوهرم همینطوری خوش ذوق باشه خدایا ینی میشه مجردی خوبی ندارم متاهل ...

ی کمش رو گفتم برات عزیزم 

الهی همسرت از همسر منم بهتر باشه 

کافیه مامانش بگه میخام بیام خونتون میگ شیدا تازه خونه روجمع کرده ما میایم خونه شما 🤣🤣🤣اگرم کسی بیاد خونمون از خانوادش انقدر هی میگ ببخشید خسته شدی بیچاره ها معذب میشن 🤣از خانواده خودمم هرکی خودم دلم بخواد ن نمیگه ولی من کلا اهل رفت و امد زیاد نیستم 

باهم قلیون میکشیم باهم کباب درست میکنیم یهو مرغ دوتا خریدیم چهار تابال داره برااون چهار تابال اتیش درست میکنیم میریم کبابش کنیم 🤣

حتی سیزده بدر هاام دوتاییم همیشه 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش که اگر بخودت بیای و بری تو مسیر درست ودعای حضرت زهرا که میگه خدایا منو خرج چیزی کن که بخاط ...

چقدر صحبتای شما غیرمنطقیه....

تبلیغ به فرزنداوری...

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ی کمش رو گفتم برات عزیزم الهی همسرت از همسر منم بهتر باشه کافیه مامانش بگه میخام بیام خونتون میگ شید ...

مررسی قربونت برم 

چقدرررر قشنگگگگ من بااینکه درونگرام ولی همچین زندگی متاهلیو میخام😍👌🏻بخاطر همین صبر کردم والان نزدیک ۲۶سالمه دلم ی خوبشو میخاد ایشالا شماهم خوشبخت تر بشید روز به روز بیشتر

مررسی قربونت برم چقدرررر قشنگگگگ من بااینکه درونگرام ولی همچین زندگی متاهلیو میخام😍👌🏻بخاطر همین ص ...

خدانکنه قشنگم ب امید خدا قسمتت میشه عشقمممم 😍🫂سنی نداری هنوز عزیزدلم منم چند سال اذیت شدم ولی ب اینجا رسیدم شوهرم اولااذیت داشت ی کم ولی با توکل ب خدا درس شد قربونت بشم ی وقت فکر نکنی منم از اول همین بودم توقعت بره بالا از زندگی قشنگم‌همه زندگیا سختی داره ب خدا توکل کن و بسازش عزیزدلم خوشبختترین بشی دختر قشنگ

خدانکنه قشنگم ب امید خدا قسمتت میشه عشقمممم 😍🫂سنی نداری هنوز عزیزدلم منم چند سال اذیت شدم ولی ب ای ...

درستهههه مرسی از انرژی مثبتی که فرستادی😍💛امیدوارم همیشه زندگیت باهمسرت رنگ و لعاب داشته باشه عزیزم😍👌🏻

سختیها همیشه هست 😅

با خوندن تک به تک جملاتت و دیدن ذوقت وشوقت موقع تعریف منم قند توی دلم اب شد خوشبخت ترین باشید😍✨

درستهههه مرسی از انرژی مثبتی که فرستادی😍💛امیدوارم همیشه زندگیت باهمسرت رنگ و لعاب داشته باشه عزیزم ...

الهی من قربونت بشم مهربونم مطمعن باش خدا بخاطر ذات قشنگت و دل مهربونت بهترینارو نصیبت میکنه عزیزدلمممممممم 

ممنونم از خوبی و مهربونیت 

الهی تاپیک بزنی بگی یکی مثل خودت خوش قلب و خوش ذات پیدا شده و دارید خوشبخت کنار هم زندگی میکنید 

خوشحالم ک اخر شب با شما اشنا شدم و انرژی خوب فردام رو برام ساختی قشنگم بووووس ب لپت 😍🫂

الهی من قربونت بشم مهربونم مطمعن باش خدا بخاطر ذات قشنگت و دل مهربونت بهترینارو نصیبت میکنه عزیزدلمم ...

قرررربونت ایشالا ولی خودم امیدی ندارم😭😂ازبس ادمای بدی سرراهم قرار گرفتن 

مرسییی خواهری مرسی ایشالا😍🥹✨منم اونقدر خوش ذوقم نمیدونییی حس میکنم دارم حروم وحیف میشم😂

خداروشکر خووووش باشی همیشه😍✨🌷

قرررربونت ایشالا ولی خودم امیدی ندارم😭😂ازبس ادمای بدی سرراهم قرار گرفتن مرسییی خواهری مرسی ایشالا� ...

دقیقا باهرکسی ازدواج نکن چون حیف میشی قشنگم 

عیبی نداره خداروشکر ک گول ادمای اشتباهو نخوردی منم خیلی اذیت شدم بخدا ولی خدا بزرگه عزیزدلم سنت زیاد نیست ک غصه بخوری منتظر باش چون بهت قووول میدم خوشبختترین میشی دختر خوشگل وخوش قلب ادمای خوش قلب خدا براشون بهترینارو میچینه شک نکن خدا چند بار ادم بد سرراهت قرارداده ک ببینه ناامید میشی یا ن ناامیدی چیزیه ک شیطان دوست داره ناامید نشو خوشگلم ب خدا توکل کن فقط و فقط خدااااا تهش خیلی قشنگ میشه شک نکن 

نگاه خدا همیشه بدرقه ی راهت باشه عزیزدلممممم 

مواظب خودت وخوبیات باش 😍🫂

زندگی ب کامت باشه وخوشبختترین بشی 

ما ۶ الی ۷ سال بدون بچه بودیم تا اینکه دیگه خداخواسته شد و خودش اومد ولی حتی یه لحظه هم فکر نکردم زندگیم خالیه ترس من از اومدنش همیشه خیلی بیشتر بود اینکه دیگه تو خونه ات مثل قبل راحت نیستی کلی مسئولیت جدید اضافه میشه باید قید یه سری چیزا رو بزنی تنها چیزی که اذیتم میکرد فشار اطرافیان بود

چه باحال واسه منم همیشه سواله تو بچه چه چیز قشنگی هست که بعضیا انقدر برای داشتنش خودشونو عذاب میدن

سلام 

الحمدلله ۳تا دارم

وفعلا الحمدلله به فاصله  ۴ سال ۴سال .نی نی میارم

ولی کسی که  نمیشه رودرک ‌نمیکنم چرا خودشون ‌رو اذیت میکنند

بچه خوبه هااا

دلیل خنده هامونه خداوکیلی

ولی پدر و مادر صبور و آروم میخواد ک با حوصله باشن

منم عاشق بچه بودم میگفتم شیش تا میخوام

چون فقط بیرون بچه های شاد و میدیدم یا شیرین بازیاشونو

ولی بچه شب نخوابیدن داره

تب میکنه درحالی ک تو داری از ترس سکته میکنی باید قوی باشی نجاتش بدی

دور لحظه های دو نفری باید خط بکشی

عاشقانه ماشقانه ها دود میشه چون همسرتم با تو شب بیداری میکشه و مجبوره بره سرکار بعدشم ک میاد خسته بی حوصله

برای من بچه فقط اینش بد بود ک مریض میشدن پدرمون در میومد

چون به علاوه به بچه باید مراقب همسرمم میموندم ک خدایی نکرده از غصه بچه چیزیش نشه

لحظه تنهایی دیگه ندارم

کتاب دیگ نمیتونم بخونم

خونمون دیگ تمیز نیست

ظروف رو میشکنه

آب میریزه چایی میریزه

کثیف کاری داره

تازه باید لباساشو با دست بشوری من مشکل پوستی پیدا کردم چون تا یکسال و نیم با دست شستم و با صابون

حموم دادنش سخته

بعدشم باید مواطب تربیتش باشی باید مواظب هر رفتارت باشی

مسئولیت خیلی سنگینه من همسرم راضی نمیشه وگرنه دیگه بچه نمیخواستم

چون زجر کشیدم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

چقدر صحبتای شما غیرمنطقیه....تبلیغ به فرزنداوری...

دو تا کامنت بالایی تو بخون از کاربر پانداگومبولی‌... 

خیلی قشنگه، نه؟ خدا خوشبختی شونو و هر خوشبختی دیگه ای رو مستدام نگه داره، اما میخوام‌ بگم دقیقا همون قدر که این قشنگ و منطقی یه، کامنتی که بهش ریپ زدی و میگی تبلیغ فرزند آوری... هم قشنگ و منطقیه.

مگه قراره همه دنیا رو یه جور ببینن و یه جور زندگی کنن، که اگه نحوه زندگی و خوشبختی کسی به مذاقمون خوش نیومد، بگیم غیر منطقی یا تبلیغ؟!

اصلا چه تبلیغی؟ مگه الان خاص بودن مُد نیست؟ فکر نمیکنم کسی بخواد چیزی از خودش رو تبلیغ کنه مگه اینکه براش خوب باشه برای دیگری هم خوب بخواد‌. تازه اونم تبلیغ نیست. 

قرررربونت ایشالا ولی خودم امیدی ندارم😭😂ازبس ادمای بدی سرراهم قرار گرفتن مرسییی خواهری مرسی ایشالا� ...

سلام ‌برای جذب کسانیکه  مد نظرته  اول خودت  باید 

اون ‌شکلی بشی 

چون  اون هاهم شبیه افراد مثل خودشون هستن