2777
2789
عنوان

بدون بچه چطور زندگیتون شاد و قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 148 پست
همسر من اینطوری نیست اصلا خب.خیلی درون گراست منم خودم همچین درون گرام نسبتا.در نتیجه هیچوقت نبوده بش ...

همسر منم به شدت درونگراس 😬

واسه همین من اصلا اذیت نمیشم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزم وضعیت اکثرا همینه مادربزرگم سرطان داشت با ۶ تا بچه فقط مادر من از صبح تا شب تو بیمارستان بود ب ...

ولی بیشتر کسایی که پیر هستن و چند تا بچه میارن بچه ها نوبتی به پدر مادر میرسن ریسک بزرگی میکنی بدون بچه توی پیری زمانی هست که قطعا به کمک دیگران نیاز خواهی داشت هیچ وقت بچه ی خواهر برادر یا اطرافیان با اندازه ی بچه ی خود آدم برا آدم دلسوزی نمیکنن من که آرزومه چهار تا بچه داشته باشم یه خانواده شاد و پرجمعیت پر از صدای خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر صحبتای شما غیرمنطقیه....تبلیغ به فرزنداوری...

نه صحبتای شما منطقیه انقراض بشر 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

نه صحبتای شما منطقیه انقراض بشر

باید آدم ها گلچین بشن وبه درد بخورها فقط بچه بیارن تا حداقل حس پشیمانی کمتر بشه

مثلا کشورهای مثل سومالی وسودان اگر خیلی از این بدبخت ها به دنیا نمیومدن بهتر بود تا اینکه حالا به خاطر ضعفی که دارند باید توسط ظالمان نابود بشن وتصاویرش پخش بشه واز ذهن پاک نشه.

یا مثلا ایران که پایه حقوق کارگران که قسمت بالایی از جامعه را تشکیل میدن اینقدر پایین باشه که نتونه خودش را با جامعه وفق بده.

در کنارش خبرهای طنز تلخ بدترش میکنه، نوشته بودند بازنشسته ای که بره اسنپ کار کنه حقوقش قطع میشه.،پایه حقوق  کارگر بازنشسته ۱۶ میلیونه

باید آدم ها گلچین بشن وبه درد بخورها فقط بچه بیارن تا حداقل حس پشیمانی کمتر بشهمثلا کشورهای مثل سوما ...

دوست عزیزم همیشه اینجور مواقع بگو من خدا نیستم خدا اگر میخواست نمیذاشت دیگه انسان ادامه پیدا کنه و اگر داره ادامه پیدا میکنه کار خداست 

هممون در قبال هم داریم امتحان میشیم 

حالا اونی که مسئوله و باید خدماتی بده و نمیده دیگه حسابش با کرام الکاتبینه ولی مام بی مسئولیت نیستیم بحر تماشای جهان نیومدیم🥲😁

یه سری مسئولیتا واسه مانیست برای خداست 

مثلا همین اظهار نظر در مورد بوجود اومدن بچه ماباعقل دنیایی میخوایم بسنجیم که وای امروز پول نیست بچه نیاریم، حالا اگر ده سال دیگه پولدار عالم شدیم حسرت نمیخوریم که چرا بچه نیست که ازین پول استفاده ببره !!!!

ولی خدا با علم مطلق نعمت زایش رو دربطن زن گذاشته اینا خیلی فرق داره باهم 

همیشه هم گفته روزی دهنده منم از ترس روزی بچه رو نکشید 🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

دوست عزیزم همیشه اینجور مواقع بگو من خدا نیستم خدا اگر میخواست نمیذاشت دیگه انسان ادامه پیدا کنه و ا ...

درسته ولی بعضی نسل ها قرنهاست که تو آسایشند وبا فکر آزاد دانشمندان و مخترعان زیادی به جامعه تحویل دادند

ولی بعضی نسل ها هم برعکس انگار با امید کاذب ادامه دادند و ثمره ای نداشتند .

درسته ولی بعضی نسل ها قرنهاست که تو آسایشند وبا فکر آزاد دانشمندان و مخترعان زیادی به جامعه تحویل دا ...

اینا به ذات اون ادمه دوست عزیزم

باور کن همین الان از هوش مصنوعی تعداد دانشمندانی که در فقر زندگی میکردن سوال کردم خیلیاشون رو مطمئنا میشناسی

نمونه بارزش که خداشاهده نزدیک خودم می بینم حالا نسبتشون رو نمیخوام بگم ولی فامیل درجه دو خودم توی واقعا فقر زندگی میکردن توی یکی از روستاهای اطراف یزد 

پدر مادر بیسواد بودن وبا سختی و تنگدستی بچه هاشونو بزرگ کردن ولی در کنار تمام تنگدستیشون پدر خانواده نذاشت بچه ها درس رو ول کنن بزرگ شدن و الان همشون توی یزدو تهران اساتید بزرگ دانشگاه هستن یکیشون رییس دانشگاه هست 

اینکه باید همه شرایط مهیا باشه تا یکی به یه جایی برسه دیدگاه لااقل من نیست ..

گرفتاری اگر درست تحلیل بشه باعث رشد میشه ..

این نظر منه باتوجه به داده هام 🫶

اینا به ذات اون ادمه دوست عزیزمباور کن همین الان از هوش مصنوعی تعداد دانشمندانی که در فقر زندگی میکر ...

خب ،منم منظورم همینه، آدم های با ذات سالم گلچین بشن وبچه بیارن وبد ذات ها حذف بشن.

من خودم الان مریضم مدام با خودم فکر میکنم چرا باید یه ادم بیگناه رو به این دنیا بیارم که یه روز بخوا ...

عزیزم انشالله که به زودی سلامتیتو بدست میاری

ولی  چرا فکر میکنی اون قراره مریض شه🥺

اي جان فقط چند ماه اقدام هستي خوب بابا نگران نباش بعد از يك ستل تازه بايد بري دنبال درمان گرمي جات ب ...

جدی؟ حالایه کانال طب سنتی پیدا کردم میخوام مشاوره بگیرم نمیدونم خوبه یا نه...

دعا کن برام..

اره شخصیتم کلا استرسیه و اینکه یه مدته فکرم درگیره

خییییلی دعا کن خدا نی نی سالم و صالح بده بهم

بچه خوبه هااادلیل خنده هامونه خداوکیلیولی پدر و مادر صبور و آروم میخواد ک با حوصله باشنمنم عاشق بچه ...

چرا با دست میشوری؟ لباسشویی مخصوص بچه از این کوچیکا میگرفتی

جدی؟ حالایه کانال طب سنتی پیدا کردم میخوام مشاوره بگیرم نمیدونم خوبه یا نه...دعا کن برام..اره شخصیتم ...

از هر طب سنتي استفاده نكن خدا نكرده تيروييد پيدا ميشه سخت تر ميشه كارت معتبر برو 

اين دكتر متخصص هست ولي دارو شيميايي نميده 

چرا با دست میشوری؟ لباسشویی مخصوص بچه از این کوچیکا میگرفتی

اونموقع نتونستم 😂😂بعدشم ک دیگ گفتم تازه نصف راه و اومدم بقیشم میرم😂کمبود جا هم داشتم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_