2777
2789

هر وقت صداش بزنی صداتو میشنوه عزیزم دنیای اونا با ما فرق داره.. انشالله عزیزت بیاد به خوابت.. منم یه وقتا خواب بابامو میبینم اوایل هر چی میگفتم تو خواب میومد جواب میداد.. حرف بزن باهاش اروم میشی.. خدا صبر و شکیبایی بهت بده گلم.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممیشه دعا کنی ازش بخوای بیاد تو خوابم آرومم کنه؟ باهام حرف بزنه؟ خوشبحالت که دیدیش یعنی اون دنیا چهر ...

خیلی از چیزایی که فکر میکنیم تو اون دنیا بهمون میدن استعاری هست

وقتی از بند جسم خلاص بشیم دیگه شیرینی و تلخی غذا یا سن و قد قیافه برامون معنی نداره 

به اگاهی کامل میرسیم و تا بیکران از اگاهی لذت میبریم

هر وقت صداش بزنی صداتو میشنوه عزیزم دنیای اونا با ما فرق داره.. انشالله عزیزت بیاد به خوابت.. منم یه ...

ممنونم عزیزم حتی اگه منو وقتی تو این دنیا بود نمیشناخت بازم میبینه؟

خواهر زاده ی من نوزاد دوماهه بود که دوهفته اس فوت شدع خیلی دلم میخواد بدونم صدامو میشنوه گریه هامو م ...

خدا بهتون صبر بده

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

بله عزیزم حتی اگر نشناسه من برای صابر توسل کردم که خوب بشه دیروژ صبح قبل اینکه بیدار بشم واسه نماز خ ...

وای وای صابر وای

من نمی‌دونم چرا غمش بد رو دلمه

هی گریم میگیره 

غمش سنگینی میکنه رو دلم

از ذهنم بیرون نمیره اصلا

لبخندای مهربونش

ای وای

وقتی هوا داشت تاریک می‌شد همش میگفتم کاش خانوادش سر خاکش باشن تنها نمونه

خیلی حالم بده

و خودم متعجبم که چرا

اولین باره برای کسی که از قبلم حتی نمیشناختمش اینطوریم

خیلی داغونم و برای خودمم عجیبه..

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

همه ما تو فطرت از یک چیز هستیم

اینکه شما میخوایید یه نفر خاص بشناستتون این هم چیز دنیوی و مادی هست یعنی از جملتون مادی هست اما برای ارامش خیال تو یه کلمه : بله میبینه

روح که از بند محدودیت ادراک ذهن خلاص شد همه چیز رو میدونه روح شما هم جزئی از خداست

آره روح تو رو میشناسه چون یادش میکنی احساس میکنه مطمئن باش میفهمه چون من زیاد خواب میبینم درک کردم اون دنیا خیلی خیلی متفاوته.. تو دنیای ما  باید حتما یه مکان حضور داشته باشیم تا حرف ها رو بشنویم از نزدیک چون از جنس ماده ایم اونا از جنس نورن به همه چی اگاهن.. 

نماز شب اول قبر

دو رکعت است رکعت اول حمد و ایه الکرسی رکعت دوم حموثد و10مرتبه قدر

بعد از تشهد و سلام بگید اللهم صل علی محمد وال محمد وابعث ثوابها الی القبر فلان بن فلان

بجای فلان اول اسمش و بحای فلان دوم نام پدر

ما زِنده ایم به اَشکِ شوقِ بَعدِ اَندوه ها....🌱🌙

وای وای صابر وایمن نمی‌دونم چرا غمش بد رو دلمههی گریم میگیره غمش سنگینی میکنه رو دلماز ذهنم بیرون نم ...

دقیقاا منم پر از تعجبم چرا انقدر مظلوم بود چرا انقدر حس خوب و انرژی مثبتی داشت

امیدوارم جاش خوب باشه:))))) 

دقیقاا منم پر از تعجبم چرا انقدر مظلوم بود چرا انقدر حس خوب و انرژی مثبتی داشتامیدوارم جاش خوب باشه: ...

ببین انقدر حالم بده،انقدر افسرده و بی حوصلم که برای خودم تعجبه

من حتی از قبل هم نمیشناختمش خب

حتی این مدت خبر فوت های دیگه هم میشنیدم این حالتی نبودم

خودم موندم واقعا،از ذهنم بیرون نمیره اصلا

بهش فکر می‌کنم حالم بد میشه خیلی

یه چیزی روم سنگینی میکنه

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

ببین انقدر حالم بده،انقدر افسرده و بی حوصلم که برای خودم تعجبهمن حتی از قبل هم نمیشناختمش خبحتی این ...

منم دقیقا انگار هر روز رو غروب جمعه کرده 

منم وقتی فهمیدم مرگ مغزی شده شناختمش و همون موقعم بطرز عجیبی بزاش غصه خوردم و دلم براش میسوخت تا اینکه دیروز خبرشو شنیدم خیلی بد بود 

خیلی مظلوم بود و برای بار چندم بهم اثبات شد همچین ادمایی جنسشون فرق میکنه انگار 

منم دقیقا انگار هر روز رو غروب جمعه کرده منم وقتی فهمیدم مرگ مغزی شده شناختمش و همون موقعم بطرز عجیب ...

🥲💔 بمیرم 

واقعا اون انرژی مثبتش رو میشه از عکساش هم احساس کرد

حیف از این جوونی که حالا زیر چند متر خاکه🥀