2777
2789
عنوان

بچه ها مشکلم با خواهرشوهرمو بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه دوس دارن نقش زنشون رو بازی کنن نه نقش خواهرو

دقیقا.منم دایی دارم عمو دارم فامیل دارم هیچووووقت خواهراشون اینجوری نبودن.

داداش ندارم ولی مادرم ک داره یکبار ندیدم عقده ای بازی در بیاره.

دقیقا.منم دایی دارم عمو دارم فامیل دارم هیچووووقت خواهراشون اینجوری نبودن.داداش ندارم ولی مادرم ک دا ...

خیلی بد دردیه فقط من درکت میکنم. به هر کی ام بگی میگه وا مریضی خواهر برادرن. خب منم برادر دارم تا حالا از این غلطا نکردم باهاش 

برا توام اونجوریه ؟

اره کسافطیه.

اون لخت میشه جلو برادراش 

میره تو اتاق بلوزوشو در میاره با سوتین میمونه شیر می‌داده ب بچه هاش جاریم گف.

گفت برادراش باباش هرکدوم ک میومدن تو اتاق کاری نداشته همینجوری با سوتین میمونده 

مادرشوهرمم نگاش میکرده .

اره کسافطیه.اون لخت میشه جلو برادراش میره تو اتاق بلوزوشو در میاره با سوتین میمونه شیر می‌داده ب بچه ...

ای خدااااااا . اینا از اون ادمایی که با غریبه هزار جور غلط میکنن هم خطرناک ترن 

خیلی بد دردیه فقط من درکت میکنم. به هر کی ام بگی میگه وا مریضی خواهر برادرن. خب منم برادر دارم تا حا ...

گوه میخورن.

منم هزار بار اینحا گفتم خواهرشوهرم اینجوریه گفتن وا خواهرشهههه. خواهر برادرن زن و شوهر ک نیستن

همه چیو مردم با هم دیگه قاطی کردن 

حیا هم چیز خوبیه.

والا من تو خانوادم یکبار لخت شدن جلو برادر ندیدم 

یکبار چسبیدن ب برادر ندیدم.

همو دوسداشتن همه چیز سر جاش بوده.

مگه رابطه خواهر برادری ب لخت شدنه؟

خواهر همسرتون به شمام محبت می کنه پس کلا آدم مهربونیه 

به خاطر دوری وقتی برادرش رو می بینه دلش می خواد اون رو در آغوش بگیره و دلتنگیش اینجوری برطرف میشه 

یا نوازش صورت برادرش کجاش حساسیت برانگیزه ؟؟؟؟!!!!

خواهرشه متوجه هستید خواهر 🤦‍♀️

ضمن اینکه الان فقط با این حساسیت غیر منطقی خودتونو از چشم شوهرتون انداختید 

مطمئن باشید فرزندتون هم در آینده از رفتارتون انتقاد خواهد کرد .

خواهر همسرتون به شمام محبت می کنه پس کلا آدم مهربونیه به خاطر دوری وقتی برادرش رو می بینه دلش می خوا ...

شما برادر دارید؟ تا حالا لباشو بوسیدید ؟ عین زنو و شوهرا بغل کردید همو بخوابید ؟ رفتید تو حموم پشتش کیسه کشیدید ؟ این رفتارا طبیعیه ! 

خواهر همسرتون به شمام محبت می کنه پس کلا آدم مهربونیه به خاطر دوری وقتی برادرش رو می بینه دلش می خوا ...

خواهر شوهر من چرا وقتی میره خونه باباش میدونه ک اتاقا در ندارن با سوتین میمونه؟

میدونه ک الان برادرا میان تو اتاق کاردارن باباش میاد ولی با سوتین میمونه تو اتاق تا لباسشو عوض کنه.حتی نمیگه دارم لباس عوض میکنم کسی میاد همونجوری با سوتین میمونه نگاشون میکنه.چون خواهر برادرن باید اینجوری بی حیا بازی در بیارن؟؟؟؟حالم بهم خورد دیگ اصلا خونه پدرشوهرم نرفتم.

گوه میخورن.منم هزار بار اینحا گفتم خواهرشوهرم اینجوریه گفتن وا خواهرشهههه. خواهر برادرن زن و شوهر ک ...

تو ذهن بعضیا که مدافع اینن که ما مریضیم اره . اونا فک میکنن خب خواهره منظوری نداره لخت شده . گیریم اون منظور نداره ما که میدونیم مردا با نگاه تحریک میشن اگه با دیدن خواهرش یک لحظه تحریک بشه مردی ، عرش خدا به لرزه درمیاد 

تو ذهن بعضیا که مدافع اینن که ما مریضیم اره . اونا فک میکنن خب خواهره منظوری نداره لخت شده . گیریم ا ...

ب امام حسین شوهرم نمیتونست منو ببینه چون همش خواهرش بهش میگفت من سفیدم من خوشگلم همیشه خواهرش پیش برادرش اژ خودش تعریف میکرد.

با اینکه منم قیافم خوبه ولی شوهرم از من متنفر بود میگفت فقط خواهرم الان چشمش میزنن باید پیشش باشم.درصورتی ک خواهرش خودش شوهر داش.

خدا لعنت کنه خواهر شوهر و مادرشوهرای عوضی رو