2777
2789
عنوان

بچه ها مشکلم با خواهرشوهرمو بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 68 پست
مادرشوهرم میگه خواهر برادرن اشکال نداره.بنظرت چیکار کنم.

خب بعید نبود مادر همسرتون این حرفو بزنن .خواهرشوهرتون دست پرورده ی ایشونن دیگه !

سعی کنید با محبت و مطالعه درباره تربیت جنسی فرزندان  پیش همسرتون بهش اهمیت این مسائل رو نشون بدید.

و متوجهش کنید به خاطر مسائل تربیتی ام که شده باید روابط محدود بشه و یا معاشرتتون رو طوری تنظیم کنید که خواهرشون نباشن خونه ی مادرشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعید نبود مادر همسرتون این حرفو بزنن .خواهرشوهرتون دست پرورده ی ایشونن دیگه !سعی کنید با محبت و م ...

بچه ندارم.ولی روحیه خودم خیلی داغون شد اصن روانی شدم چون تاحالا ندیده بودم ک خواهر با سوتین باشه بعد برادر ببینش.و خیلی چیزایی دیگ واسم عجیب بود داشتم روانی میشدم.مادرشوهرمم عین همون دخترشه وقتی دخترش اونجا نبود میرفتیم ایندفعه مادرشوهرم یکسرررررره از همین دخترش پیش منو شوهرم تعریف میکرد هی میگفت سفیده هیکلش قشنگه فلانه 

شوهرمم فک میکرد خواهرش ملکه زیباییه اونو میپرستید.منم دیوونه شده بودم وقتی خواهرشو می‌دیدیم اعتماد ب نفسمو از دست میدادم چون شوهرم خیلی ب اون توجه میکرد در صورتی ک من قدم از خواهرش بلند تر بود چشام درشت تر بودن قیافم خیلی ازش بهتر بود ولی چ فایده😓😓😓😓😓😓😓

بچه ندارم.ولی روحیه خودم خیلی داغون شد اصن روانی شدم چون تاحالا ندیده بودم ک خواهر با سوتین باشه بعد ...

درک نمی کنم خانواده ای که خودشون تلاش می کنن پسرشون تشکیل خانواده بده بعد تیشه برمی دارن و میزنن به ریشه ی زندگی پسرشون .

دودشم آخر سر تو چشم خودشون می ره

درک نمی کنم خانواده ای که خودشون تلاش می کنن پسرشون تشکیل خانواده بده بعد تیشه برمی دارن و میزنن به ...

دقیقا تهش زنه پسره میره مگه چقد میتونه تحمل کنه؟

آخرشم پسر خودشون بدبخت میشه یا معتاد میشه یا رفیق باز یا هزارتا چیز دیگ

امان از حسادت که باعث میشه اینجوری تیغشونو میذارن رو گردن خودی

من تک فرزند بودم ولی بخدا هیچی ازشون نخاستم گفتم پدرشوهرم با شوهرم ندارن نمیخام فقط خوشبختی کافیه ولی دیدم ن اشتباه کردم اینا خودشون ب خودشون ظلم میکنن.اونوقت من چرا دلم سوخت واسه اینا.