2777
2789
عنوان

شوهرتون مسائل کاری میاره خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست
دقیقا ببین من اسم ومشخصات کامل همکاراشو حفظ شدم مو ب مو هرروز توضیح میده فقط اعصاب من بهم میریزه ...

اره.. قشنگ حال و روزتونو میفهمم.. حالا اینا بماند از اداره روزی ده بار زنگ میزنه چه خبر چکار میکنی.. نیگم خب چکار میکنم دارم کار میکنم میشورم میپزم.. خودشم میاد یه ریز میگه تا خوابش ببره 

خوب من یادم نمیره دعوا زیاد میشه اخراجی هم زیاده منم نگران کارشم

میدونی ما میزنیم به بیخیالی همین الانم هزارنا مشکل هست ولی زدم به بی خیالی 

چک داشتیم رقم بالا نه درحد ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن خیلی بیشتر از این حرفا جنگ هم شده بود ، خیلی فکر نکردیم بهش فقط ادامه میدادیم ، بزن به بیخیالی بگو میگذره چیزی نمیشه 

اگر هی فکر کنی پیر میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.. قشنگ حال و روزتونو میفهمم.. حالا اینا بماند از اداره روزی ده بار زنگ میزنه چه خبر چکار میکنی.. ...

انکار داری شوهر من و میگی روزی ده بار زنگ میزد ی مقدار تلفنی توضیح میداد الان خداروشکر قدغن تلفن صحبت کردن دیگه زنگ نمیزنه  صدبار گفتم دوست صعمیمیپیدا کن با اون درددل کن اما فایده نداره باهیچکس دوست صمعمیی نمشه  

انکار داری شوهر من و میگی روزی ده بار زنگ میزد ی مقدار تلفنی توضیح میداد الان خداروشکر قدغن تلفن صحب ...

فکر کنم این وابستگی که به ما دارن باعث میشه فکر کنن هرچی بشه مام بدونیم بهتره.. ولی من مخالفم 

بدترین قسمت قضیه اینه باید تمام مکالماتم رو ریز به ریز بهش بگم.. با دوستم چی گفتم.. وگرنه شاکی میشه.. 

میدونی ما میزنیم به بیخیالی همین الانم هزارنا مشکل هست ولی زدم به بی خیالی چک داشتیم رقم بالا نه درح ...

مشکلات زیاد دارم یکیش ناباروی اما درموردش صحبتی نمیشه    بی خیالم  ولی  وقتی همش دائم از مشکلات کارش بگه  مگه میشه خود ب خود استرس میگیری 

مشکلات زیاد دارم یکیش ناباروی اما درموردش صحبتی نمیشه بی خیالم ولی وقتی همش دائم از مشکلات کارش ...

ما دوتامون مشکل داشتیم بعد من باردار شدم 

اگه میبینی نمیتونی هروقت اومد بگه برو سرگرم یچیزی شو حواست پرت بشه که خیلی به حرفاش توجه نکنی 

فکر کنم این وابستگی که به ما دارن باعث میشه فکر کنن هرچی بشه مام بدونیم بهتره.. ولی من مخالفم بدترین ...

اره تنهاست دوست صعمیمی نداره فقط من وداره  اون درمورد خودش همه چیز انتقال میده اما درمورد من هبچ چیز نمپرسه کجارفتم  چی گفتم اصلا حتی یک کلمه درمورد خانوادم نپرسیده  خیلی برام عجیبه 

اره تنهاست دوست صعمیمی نداره فقط من وداره اون درمورد خودش همه چیز انتقال میده اما درمورد من هبچ چیز ...

باز خوش به حالت.. بخدا من برم خونه مادرم بلید بیام توضیح بدم از چی خوردم و گفتم چکارکردمو.. یعنی ازدستش خسته ام.. مگه میشه ادم اینقدر پیگیر

باز خوش به حالت.. بخدا من برم خونه مادرم بلید بیام توضیح بدم از چی خوردم و گفتم چکارکردمو.. یعنی ازد ...

خوبیش این شماهم میتونی درد دل کنی   اما مال من فقط خودشمیخواد درد ودل کنه.   انقدراز من نپرسیده حتی اسم خواهرم میگم مثلا پریسا میاد امروز میگه پریسا کیه   اون وقت من اسم همکاراشو حفظم. اون الان اسم داداشم وبپرسم نمیدونه دوم ب کدومه

خوبیش این شماهم میتونی درد دل کنی اما مال من فقط خودشمیخواد درد ودل کنه. انقدراز من نپرسیده حتی ...

نه عزیزم.. من نمیتونم درد دل کنم. چون سواستفاده میکنه نکته ها رو برمیداره بعد میکوبه توسرم. چرا با اون دوستی. چرا به این زنگ زدی. این اصلا چرابه تو زنگ میزنه. چرا میری خونه مامانت چیه یه هفته ست نمیری خونه مامانت دوات شده با زن داداشت.. اصلا اصلا ادم قابل اعتمادی نیست. من خیلی خیلی ازش فراری ام