2777
2789
عنوان

شوهرتون مسائل کاری میاره خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا گل

استرست بی دلیله

اون بنده خدا میاد حرف میزنه فقط 

الان نثل شما بیای تعریف اره امروز رفتیم سبزی بخرم به یه خانم موتور زد و ... الا شوهر شما باید استرس بگیره که وای اگه همسرم بره بیرون تصادف کنه چی و ...!،

وا گلاسترست بی دلیله اون بنده خدا میاد حرف میزنه فقط الان نثل شما بیای تعریف اره امروز رفتیم سبزی بخ ...

من حتی اتفاق هم برام بیفته نمیگم استرس نگیره ولی او همه دعوا و کشمکش های محل کارو تعریف مکنه من اسم تمام همکارش و باتمام اخلاقیات حفظ شدم از بس توضیح داده

بله متاسفانهاونوقت برادرم یه کلمه به زن وبچه ش نمیگه حال زندگیشون خوبه من دق کردم از استرس کارو ادار ...

پس شما من درک مکنی ب خاطر ی لقمه نون شوهرمون قطع نشه همش باید حرص بخوریم مرد دانا نمیاد ب زنش تعریف کنه مشکلاتش میزاره پشت در بعد میادتو

پس شما من درک مکنی ب خاطر ی لقمه نون شوهرمون قطع نشه همش باید حرص بخوریم مرد دانا نمیاد ب زنش تعریف ...

شما گوش بده آرومشم کن ولی خیلی ذهنتو درگیر نکن 

خودمو همسرمو میگم میاد میگه دودقیقه بعد نه من یادمه نه اون 

پس شما من درک مکنی ب خاطر ی لقمه نون شوهرمون قطع نشه همش باید حرص بخوریم مرد دانا نمیاد ب زنش تعریف ...

بله.. یه کلمه جا نمیذاره واو به واو میگه منم خیلی بدم میاد. پدرمن سی سال خدمت کرد یک بار از اداره ومحل کارش نگفت درصورتیکه ما با همکاراشون رفت وامد داشتیم. ولی با دوستای شوهرم سلام علیک به زور دارم ولی همش دارم درموردشون میشنوم. متنفرم از این رفتار شوهرم 

بله.. یه کلمه جا نمیذاره واو به واو میگه منم خیلی بدم میاد. پدرمن سی سال خدمت کرد یک بار از اداره وم ...

دقیقا  ببین من اسم ومشخصات کامل همکاراشو حفظ شدم  مو ب مو هرروز توضیح میده  فقط اعصاب من بهم میریزه کاری از دست من برنمیاد که درصورتی که برادرم هیچ از کارش نمیگه ب زنش