2777
2789
عنوان

پنج شیش سال بعد ازدواج دیره برای بچه اوردن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 96 پست

فعلا کمی استراحت کنید هر جا دوست دارین برین بعدا واقعا نمیشهمن خودم سه ماه بعد ازدواج باردار شدم اصلا نفهمیدم زندگی چیه الان با خودم میگم کاش دو سال با هم بودیم اشتباه کردم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ سنی مث ما هستید ولی ما ۳ ساله ازدواج کردیم و بچه هم نتونستیم چون از لحاظ اقتصادی اماده نبودی ...

من حتی به همسرمم گفتم بابا فوقش بچمون نشه اونم گفت بهتر میریم از بهزیستی میگیریم🫠😁😁😁نمیدونم چرا برامون مهم نیست بعضیا خودشونو میبازنو ...ما اصلا نیستیم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

منم ۶ سال بچه نیوردم خیلی راضیم البته شرایطمون خوب نشد و بعد بچه دارشدن از لحاظ مالی بهتر شدیم . اما بچه دوم رو سه سال بعدش آوردم که پشیمونم چون خیلی اذیت شدم

برا شما هم بنظرم دوسال نیارید بعدش ایشالله اقدام کنید 

بچه وقتی خوبه بیاد که شرایطش مهیا باشه مخصوصا از لحاظ مالی و پذیرش روحی 

منم دقیقا شرایط شما رو داشتم ولی بعد که اوضاع اوکی شد شروع کردیم گشتن و به خودمون رسیدن و از دونفره بودنمون لذت بردن و بعد از شش سال خدا یه دختر بهمون داد با خواست خودمون بچه دار شدیم البته به لطف خدا ولی بااین حال اولش هی مقایسه میکردم راحتی که تازه پیدا کرده بودم با مسئولیت سنگین الان ولی خداروشکر الان تقریبا اوکی شد ولی خوشحالم که اول شرایط اوکی شد بعد بچه دار شدیم 

اخه اینجا هم گفتن که ممکنه بعد بچه دار نشی من گفتم سالمم دکتر میرم گفتن اینجا کلی ادم بوده بی مشکل ب ...

بی خیال حرف شون پایه اساس نداره اگر بخواهی اینجوری فکر کنی پس غذا هم نباید خورد چون خیلی ها پریده گلو شون مردن 

به نظر من باب دل همسرت پیش برو اونم جوون حق زندگی داره حدود دوسال عشق و حال کنید بعد اقدام کن 

با افتخار چادری ام

به طور کلی دیره؟ اینو مبخوام بدونم

عزیزم اگر مشکلی نداشته باشید نه دیر نیست من خودم ۲۳ سالمه ۵ سال بود درگیر ناباروری بودم در آخر ای وی اف از حرفم ناراحت نشید اما اگر مشکل داشته باشید برا سنتون دیر میشه اما اگر نه ۳۰ سالگی اقدام کن ، همسرت راست میگه مسافرت خرید کشتن حتی فیلم دیدن تا ۳ شب حال میده دو نفره😍 انشالله خوشبخت بشید و موفق 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره متاسفانه ماهم وقتی امادگی پیداکردیم بچه دارشیم دیگه نمیشه قرارنیست هرموقع دلت خواست بشه بدون هیچ مشکلی بچه دارنمیشیم حالا باید بریم ای وی اف با هزارتا عوارض و هزینه های بالا  اقدام کن  بچه بزرگترشد با بچه هم میشه تفریح کرد