2777
2789
عنوان

من واقعا آدم های فقیر رو که چندتا بچه میارن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 140 پست
دقیقاًشوهر من تازه ۳۳و۳۴ سالگی یه محله خوب خونه خریدهیه ماشین خوب خریدهو یه رفاه نسبی داشتهوقتی که س ...

لذتی هم داشته باشه باز خواهر برادراش رو ببینه همونم بهش مزه نمیده.لذت رفاه تو بچگی مهمتر از هر زمانیه

اینکه هرچیزی توی زمان خودش باشه خیلی خیلییییی مهمه

دقیقا خیلی مهمه بعدش که زمانش گذشت چه فرقی داره آدم اونو داشته‌ باشه یا نه

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهاصلا ی اوضاعی دارن جوری که بچه ها اسم همدیگرو نمیدونن تازه ازشون مصاحبه هم که گرفتن گفتن میخوان ا ...

زن و شوهره گفتن میخوان ادامه بدن؟

شغل شوهره چیه یا دلیلش چیه؟

بيچاره دخترشون حتی نتونسته دنبال علاقش بره 

زن و شوهره گفتن میخوان ادامه بدن؟شغل شوهره چیه یا دلیلش چیه؟بيچاره دخترشون حتی نتونسته دنبال علاقش ب ...

اره عقل ندارن😐💔

با نیسون بار جا به جا میکنه تازه این ماشین هرو دولت بهشون داد وگرنه قبلش میرفت کارگری عقل نداره تو کلش کپک سبز هس

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اره عقل ندارن😐💔با نیسون بار جا به جا میکنه تازه این ماشین هرو دولت بهشون داد وگرنه قبلش میرفت کارگ ...

واییی اینا دیونن ديگه😑😑🔪

زندگی اون بقیه وقتی به خودشون مربوطه که روی جامعه تأثیر نداشته باشهتاثیر جامعه فقیر و گرسنه و بی فره ...

آفرین وقتی رفتار یک فرد موجب تاثیر بر جامعه باشه قطعا به بقیه مربوطه و من کاملا این و قبول دارم

ولی این که یه خانواده پرجمعیت یا به قول استارتر فقیر (که البته منظورش کسیه که نتونه هرچی بچه‌ش دلش خواست بخره!!!) بچه بیاره قطعی نیست که بچه های اون فرد قشر فقیر جامعه باشن!! و یا چون فقیرن بی فرهنگ باشن...

خیلی از بی فرهنگی هارو از افراد متمول و لوس مرفهان جامعه می‌بینیم ما

من خودم از یه خانواده پرجمعیت و با وضع مالی متوسطم

هرچی می‌خواستم برام فراهم نبوده

از کوچیکی هم شاید خیلی چیزا دیدم و دلم خواسته ولی فراهم نبوده برام

الان اونا برام عقده نیستن!!! تنها چیزایی که از بچگیم یادمه صمیمیت خانوادگیمه

و الان موقعبت اجتماعی خودم و خواهر برادرام جزو موقعیت های خیلی خوب تو جامعه هست

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
واییی اینا دیونن ديگه😑😑🔪

برو مصاحبشون رو نگاه کن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

یعنی واقعا این جوابتون هست؟ 🥲

یعنی چی؟

از افرادی که برا کوچک ترین مسائل زندگی دیگران تصمیم می‌گیرن و نظر میدن ولی به هیچ عنوان هیچ تذکری رو راجع به خودشون نمی‌پسندن خوشم نمیاد

گارد گرفتن در مقابل بچه داری و ...زیاد شده

من نمیگم هر کی با هر نوع رفتار و... بچه بیاره اتفاقا رفتار و حوصله خیلی برام مهمه

ولی این که تو سایت ترند شده اگه پول نداری همهههه‌ی نیازای بچه‌تو براورده کنی و براش خونه و ماشین بخری پس بچه نیار واقعا تو کتم نمیره به هیچ عنوان

همه چی پول نیس تو زندگی

صفا و صمیمیت و اخلاق و اصالت خیلی خیلی مهم تره

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
اسم هاشون چیه؟

بزن خانواده پر جمعیت سروستانی میاره بالا

به من هیچ ربطی نداره ولی بچه خود طرف آسیب میبینه عقده ای میشه حسود میشه حتی اگه به یه جایگاه خوبی هم ...

آفرین به شما ربطی نداره

اگه شما همچین چیزی و تجربه نکردی از کجا میدونی که همچین اتفاقاتی براش میوفته؟!!

اخلاق و رفتار و صفا و صمیمیت بسیار بسیار زیاد در فرزنداوری مهمه

ولب قرار نیست همه‌ی بچه ها همممه چی براشون فراهم باشه!!! 

من خداروشکر وضعیت مالیم طوری هست که بتونم وقتی بچه دار شدم همه چی و تز بهترین نوع فراهم کنم براش ولی قطعا همیشه رویکردم این نخواهد بود!!! بچه باید با سختی و ناترازی های دنیا آشنا بشه

مهم ترین چیز تو تربیت بچه صفا و صمیمیت و رفتار خوب خانواده‌س

بچه ای که تو این خانپاده باشه فقر روش تاثیر نمیذاره شما نگران. نباش

من مسائل عاطفی هم گفتم عزیزم ولی میدونین وقتی حداقل نتونی برای بچت یه دست لباس خوب بخری یا عروسکی که ...

ببین حرفت درست

ولی این سبک تفکری که تو جامعه شکل گرفته بچه باید از هکه لحاظ تو رفاه باشه غلط

بچه ها باید طبق اصول بزرگ بشن ن طبق دلخواه خودشون و پدر و مادر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اتفاقا باید دخالت کرد. جرات نداریم تو خیابون راه بریم این بچه های فقیر گله ای میریزن‌ سرت برامون خری ...

اها درسته پس شما کاملا موافق این قضیه هستی هرچیزی که رو جامعه تاثیر منفی میذاره به من و شما مربوط میشه؟ چون من کاملا به این معتقدم...

منظور من قطعا بچه های کار نیستن...که اونا از هر خانواده ای ممکنه باشن

پیامای بالامو بخون حوصله ندارم دوباره تایپ کنم

مرسی عزیزم🍓

خواسش میکنم

آبجی میشه نگی عزیزم 😅😅😅😅