2777
2789
عنوان

من واقعا آدم های فقیر رو که چندتا بچه میارن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 140 پست
یه لحظه گفتم شاید داره کنایه می زنهحداقل علامت تعجب میذاشتی دختر خوب😂

وای همیشه همینجوری حرف میزنم انقد یه چیو جدی میگم شوخی ام بکنم کسی متوجهش نمیشه 🤣

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واقعا افرادی که هی سرشون تو زندگی بقیه هست ولی تز روشن فکری و دخالت نکردن و دارن درک نمی‌کنم

مخصوصاااا وقتی فکر می‌کنن عقل کل هستن ://

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
کسی دقتی بچه میاره قطعا فکر همه جاشو میکنه دلیل نمیشه چون خودمون تو شرایط خاص بزرگ شدیم بقیه نشدن بگ ...

خب بحث ما اتفاقا ‌همینه که فقیر اصلا فکر اینده بچه نیست فقط بلده پس بندازه باید انقدر اینارو کوبید تا دیگه هیچ بچه ای رو بدبخت و اواره نکنن همینا بعدا میشن دزد و خلافکار یاهم اینکه کودک همسر

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

منم واقعا افرادی که هی سرشون تو زندگی بقیه هست ولی تز روشن فکری و دخالت نکردن و دارن درک نمی‌کنممخصو ...

زندگی اون بقیه وقتی به خودشون مربوطه که روی جامعه تأثیر نداشته باشه

تاثیر جامعه فقیر و گرسنه و بی فرهنگ هم کاملا واضحه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

منم واقعا افرادی که هی سرشون تو زندگی بقیه هست ولی تز روشن فکری و دخالت نکردن و دارن درک نمی‌کنممخصو ...

یعنی واقعا این جوابتون هست؟ 

🥲

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

به من هیچ ربطی نداره ولی بچه خود طرف آسیب میبینه عقده ای میشه حسود میشه حتی اگه به یه جایگاه خوبی هم برسه باز عقده ایه

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
به من هیچ ربطی نداره ولی بچه خود طرف آسیب میبینه عقده ای میشه حسود میشه حتی اگه به یه جایگاه خوبی هم ...

متایفانه بچه های حاصل از فقر همیشه با خودشون و جامعه در جدال هستند، در حالی که واقعا مقصر نیستند

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
دقیقا موافقم باهاتی باز تاپیک زدم خانواده هایی ک بچه زیاد دارن و خونه اشون کوچیکه خب سخته دو سه تا ب ...

آره اکثرا همینو میگن ولی خب حرفشون اصلا منطقی نیست 

متایفانه بچه های حاصل از فقر همیشه با خودشون و جامعه در جدال هستند، در حالی که واقعا مقصر نیستند

بنظر منم خودشون مقصر نیستن خانواده هاشون مقصرن کاملا 

معلومه به جایی برسه حالش خوب میشه ولی تا برسه بیست سال کمش طول میکشه.این ۲۰ سال حسرت بکشه؟

همین میشه که طرف عقده ای میشه حسودی میکنه اگه کسی از خودش بالاتر باشه بهتر باشه