2777
2789
عنوان

من واقعا آدم های فقیر رو که چندتا بچه میارن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 140 پست
منم واقعا افرادی که هی سرشون تو زندگی بقیه هست ولی تز روشن فکری و دخالت نکردن و دارن درک نمی‌کنممخصو ...

اتفاقا باید دخالت کرد. جرات نداریم تو خیابون راه بریم این بچه های فقیر گله ای میریزن‌ سرت برامون خرید کن فلان کن یبار یکیشون دلم سوخت گفتم بیا هر خوراکی میخوای بردار رفت پودر لباسشویی و گوشت و روغن سویا جمع کرد اورد واسم

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

عزیزم فکر می کنی چطور فقیر موندن چون یه تخته شون کمه والا اگر عقل داشتن شغل درست حسابی برای خودشون د ...

آره دیگه چون از عقلشون درست استفاده نمیکنن همین میشه عزیزم 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عامو یکی تو روستا های اطراف شهر ما زندگی میکنه ۱۲ تا بچه داره🫤زنش جدیدا که دو قلو سقط کرد

مرده اسم بچه هاشون بزور بلد بود

حالا اینا باز دولت حمایتشون میکنه همه چی بهشون میدن ولی بچه هاشون خیلی گناه دارن دخترای بزرگش رو خیلی زود شوهر دادن بچه اولش هم که پسره بیکار هس ی فرقون داره فلافل میفروشه

واقعا نمیدونم همچین آدمای عقل تو کلشون هس یا نه این بچه ها آرزو دارن از همه مهم تر حق زندگی کردن دارن نه فقط حق زنده موندن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

همین میشه که طرف عقده ای میشه حسودی میکنه اگه کسی از خودش بالاتر باشه بهتر باشه

بخدا.

تازه اگر بیماری و مشکلات دیگه براش پیش نیادبتونه به هر سختی به موفقیت برسه.

بچه تو مدرسه غش کرده بود صبح بردن بیمارستان معلم کلاسو ول کرد رفت باهاش.تا عصر نتونستن مادر رو پیداش کنن میگف ۵ بچه دارم گوشی ندارم.شوهرمم سرکاره جواب تلفن نداده.اخرم میگف چرا بردین بیمارستان ۴۰۰ هزینش شده نمیزاشتن بدون عکس مرخص کنم.

ادم اگه شیوه تربیتش درست باشهده تارو هم بلده درست تربیت کنه. اگر شما میدونستی پدر و مادر با بزرگ کرد ...

عزیزم پدر و مادر باید از لحاظ عاطفی و مالی بچشون رو ساپورت کنن هر چند دلشون میخواد اون موقع میتونن داشته باشن

به منم نه گفتن ولی همه چیزم برام فراهم بود که عقده ای نشدم و به کوچک ترین چیزا حسودی نمیکنم دارم راه خودمو میرم بدون اينکه فکر کنم فلانی اینطور شد اونطور کرد

بخدا.تازه اگر بیماری و مشکلات دیگه براش پیش نیادبتونه به هر سختی به موفقیت برسه.بچه تو مدرسه غش کرده ...

مامانه گوشی نداره ولی ۵ تا بچه داره واقعا جای تأسف داره بعد بجای اینکه نگران بچش بشه که حالش چطوره نگران پولشه واقعا متاسفم🥲💔

عامو یکی تو روستا های اطراف شهر ما زندگی میکنه ۱۲ تا بچه داره🫤زنش جدیدا که دو قلو سقط کردمرده اسم ب ...

۱۲ تا بچه تو این زمونه؟

باز زمان قدیم بود میگفتم یچیزی ولی اون زمانم طرف اینقدر بچه نداشت الان دارن اینا 

دولت هر چقدرم حمایت کنه باز خرج بچه هاشون زیاد دوازده تا هست بیچاره بچه هاشون🥲

بیچاره دختره و پسرش💔💔

مادرشوهر پدرشوهر من ۱۱ تا بچه دارن در فقر

الان شوهر من موقعیت مالی و اجتماعی خوبی داره و زندگیمون رفاه داره ولی همچنان افسردگی و کمبودهای بچگیش روش اثر منفی داره

و از اون‌طرف الان باید حامی پدر و مادر بی‌عرضه‌اش هم باشه

واقعاً اینجور پدر و مادرها خیلی....بهتره چیزی نگم

مامانه گوشی نداره ولی ۵ تا بچه داره واقعا جای تأسف داره بعد بجای اینکه نگران بچش بشه که حالش چطوره ن ...

واقعا ناراحت کنندس

زندگی سخت شده هزینه هابالاست 

مگر چند بار بچگی میکنن چند بار نوجوانن چندبار جوان هستن.

طرف ۱۰ تا اورده.همرو هم ول کرده خودشون کار کردن ازدواج کردن به سختی حالا چندتا موفق شدن چندتا نشدن.تا به یه نقطه امن رسیدن موهاشون سفید شده الان زندگیاشون سخت میگذره هیچ ارثی هم گیر کسی نیومد.مدام بچه ها میگن چخبرت بودخب

مادرشوهر پدرشوهر من ۱۱ تا بچه دارن در فقرالان شوهر من موقعیت مالی و اجتماعی خوبی داره و زندگیمون رفا ...

عزیزم دقیقا منظور منم همینه که الان گفتی

طرف حتی موفق و وضع مالیش خوبم بشه باز حسرت و عقده چیزایی که نتونسته تو زمانش داشته‌ باشه رو داره

مادرشوهر پدرشوهر من ۱۱ تا بچه دارن در فقرالان شوهر من موقعیت مالی و اجتماعی خوبی داره و زندگیمون رفا ...

آفرین .اگر ثروتی داشته باشن بیارن هر چقدر دوست دارن.ولی با عمرای کوتاه الان تا طرف برسه به یه درامد و خونه پیر شده

۱۲ تا بچه تو این زمونه؟باز زمان قدیم بود میگفتم یچیزی ولی اون زمانم طرف اینقدر بچه نداشت الان دارن ا ...

اره

اصلا ی اوضاعی دارن جوری که بچه ها اسم همدیگرو نمیدونن تازه ازشون مصاحبه هم که گرفتن گفتن میخوان ادامه بدن😐

اره واقعا دخترش دانش آموز مامانم بود مامانم میگف خیلی به هنر علاقه داشت ولی رفت تجربی پول نداشتن برای اینترنت که بره تو تلگرام فیلم استادید رو دانلود کنه براش گل ریزان کردن گرفتن ولی وسط دبیرستان شوهرش دادن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

آفرین .اگر ثروتی داشته باشن بیارن هر چقدر دوست دارن.ولی با عمرای کوتاه الان تا طرف برسه به یه درامد ...

دقیقاً

شوهر من تازه ۳۳و۳۴ سالگی یه محله خوب خونه خریده

یه ماشین خوب خریده

و یه رفاه نسبی داشته

وقتی که سال‌های جوونیش در سختی گذشته و نمیتونه از چیزی لذت ببره

واقعا ناراحت کنندسزندگی سخت شده هزینه هابالاست مگر چند بار بچگی میکنن چند بار نوجوانن چندبار جوان هس ...

اون بچها پر از حسرت و عقده میشن و مقصر اونا هم مامان باباشون هستن کاملا 

آدم یبار بچه میشه نوجوان میشه جوان میشه باید بتونه خوب اونا رو پشت سر بزاره تا روان سالمی داشته‌ باشه خب