2777
2789
نه خودکشی نمیکنم بخاطر دل شکسته ی پدرمادرم. ولی خیلی فشار رومه. گاهی فکرش میکنم ولی عملی نمیکنم. خود ...

قربونت برم من کاری نکردم لطف خدا بود :)

به خدا و خودت افتخار کن که شروع کردی یادت نره هرکاری که کنی به عواقبش فکر کنی 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نه خودتو دوست داشته باش با خودکشی هیچی قرار نیست عوض بشه ولی اگه روز به روز حال خودتو بهتر کنی و بدو ...

دیگه توان خوب کردن حالمو ندارم...

مثل شیر زخمی افتادم یه گوشه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن این فکرا رو قشنگمبه حکمت خدا اعتماد کن تلاشتو بکن و بسپار به خودش

مرسی گلی

نمیدنم چرااا این روزا همش حس بدی دارم

انرژی منفی آدما روم تاثی گذاشته بعضیا خیلییی مزحرفن 

تصمیم گرفتم باهاشون حرف نزنم اصلا🫠

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

نمیدنمم ی چند روزه دلم میخاد خودمو بکشم

مگه هر چی دلت خواستو باید بهش بدی دلت غلط کرد توام مثل خواهر کوچیکه خودم باید دعوات کنم زندگی به این قشنگی فقط سختیاشو میبینید 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
ارهههه دارم اذیت میشم سریسریی چیزا البته نه درس بیشتر از روابط انسانی بدم اومده.. دارم سر این چیزا ا ...

همهههه بخاطر کنکور چند وقتی از بیرون و کافه و مهمونی مجبورن بگذرن ولی به این فکر کن که دوست داری الان برسی و تموم کنی این ماراتن و یا سال دیگع این موقع با اومدن نتایج گریه کنی خودتو سرزنش کنی؟

مگه هر چی دلت خواستو باید بهش بدی دلت غلط کرد توام مثل خواهر کوچیکه خودم باید دعوات کنم زندگی به این ...

هعیی خواهررر

دلم از همههه چی گرفتههه 

چراا انقدر دارم اذیت میشم اخههه 

مردم همش عشقو حال میکنن.. بخاطر اینکه عشق و حال بعضیا رو نبینم بیرون میرون هم زیاد نمیرم.. حرص میخورم 

خوشبحالشون خانواده پولدار دارن راحت.. نه مثل من پر از عقده

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

مرسی گلینمیدنم چرااا این روزا همش حس بدی دارمانرژی منفی آدما روم تاثی گذاشته بعضیا خیلییی مزحرفن تصم ...

قربونت 

اگه میتونی با مشاور صحبت کن

سعی کن به خودت کمک کنی 

ورزش کن، باشگاه برو 

با آدمای انرژی مثبت همکلام شو

همهههه بخاطر کنکور چند وقتی از بیرون و کافه و مهمونی مجبورن بگذرن ولی به این فکر کن که دوست داری الا ...

اخه س حس شک تو دلمه 

میگم اگه نتیجه نگیرم چیی؟!اخهه منم مودیم دیگ احتمالش هشت نتیجه نگیرم کلا.. نمیدونم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

کم کم به لطف خدا شروع کن ولی هیچوقت بیخیال خودت نشو :)

خیلی شروع کردم ولی تا وقتی کنکور قبول نشم هیچی عوض نمیشه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.