2777
2789
ارهههه دارم اذیت میشم سریسریی چیزا البته نه درس بیشتر از روابط انسانی بدم اومده.. دارم سر این چیزا ا ...

اگه چیزیو میخوای که تاحالا نداشتی باید کاری رو انجام بدی که تا حالا نکردی

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

خیلی شروع کردم ولی تا وقتی کنکور قبول نشم هیچی عوض نمیشه

کنکوری هستی منم همینطور اون قدر مشکل و اختلال داشتم هنوز شروع نکردم ولی آبجی همه چی مسیره نه مقصد :)

میتونی روی من حساب کنی الخصوص که هر دو کنکوری هستیم:)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه س حس شک تو دلمه میگم اگه نتیجه نگیرم چیی؟!اخهه منم مودیم دیگ احتمالش هشت نتیجه نگیرم کلا.. نمیدو ...

واقعیت اینه که اگه جا بزنی کلا ولش کنی هیچوقت نمیرسی ولی اگه ادامه بدی تحمل کنی شاید برسی حالا شاید و قبول میکنی یا هیچوقت

نه منظورم خودکشی نبود خدا همین الآنم پیش مونه منظورم از نزدیک شدن رفیق شدنه .

آها ببخشید بد متوجه شدم

آره عزیزم درست میگی

بهترین دوست همون خداست🥲💗

بشینیم باهاش حرف بزنیم، درد دل کنیم آدم احساس سبکی میکنه

واقعیت اینه که اگه جا بزنی کلا ولش کنی هیچوقت نمیرسی ولی اگه ادامه بدی تحمل کنی شاید برسی حالا شاید ...

دقیقاا.. تصمیم گرفتم دیگ به نتیجه فک نکنم فقط دارم تلاشم و میکنم که ببینم چیه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

هعیی خواهررردلم از همههه چی گرفتههه چراا انقدر دارم اذیت میشم اخههه مردم همش عشقو حال میکنن.. بخاطر ...

ببین اگر ادما بخوابن بامقایسه خودشون بابقیه زندگی کنن که ببخشین باید برن بمیرن که دست از مقایسه بردار تا رنگ خوشی رو ببینی اهل مطالعه هستی یه کتاب بهت معرفی کنم بخونی  این فکراازسرت بپره ؟

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
قربونت اگه میتونی با مشاور صحبت کنسعی کن به خودت کمک کنی ورزش کن، باشگاه برو با آدمای انرژی مثبت همک ...

ببین ی مشت درونگرای خیلی افسرده دورمن دیگه😂🥲 

چون من و پر انرژی و اجتماعی میبینین باهام اوکی میشن ولییی انرژیشون من و به چوخ برده 

تصمیم دارم با کسی راجب این جور چیزا اصن صحبت نکنم دیگه 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

کنکوری هستی منم همینطور اون قدر مشکل و اختلال داشتم هنوز شروع نکردم ولی آبجی همه چی مسیره نه مقصد :) ...

منم شروع نکردم :))) البته مهر شروع کردم بعدش ول کردم

امروز با مامانم بحثم شد میگه چرا نمیخونی

فکر میکنه چون کتاب دارم کلاس دارم دیگه همه چی تمومه

نمیدونه تو ذهنم جنگه نمیدونه دارم ترومامو خوب میکنم...

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ببین اگر ادما بخوابن بامقایسه خودشون بابقیه زندگی کنن که ببخشین باید برن بمیرن که دست از مقایسه بردا ...

اره دقییقاا 

نه راستش وقت نمیکنم اصلا:)😂🫠

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اره دقییقاا نه راستش وقت نمیکنم اصلا:)😂🫠

چطور وقت میکنی این فکرای مسخره رو به ذهنت راه بدی وقت نمیکنی چارخط کتاب بخونی هروقت خواستی منحرف بشی به این چیزا حواستو پرت کن تنفس اگاهانه رو تمرین کن مدیتیشن کن کلا زندگی رو زیاد سختش نکن واسه خودت 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
چطور وقت میکنی این فکرای مسخره رو به ذهنت راه بدی وقت نمیکنی چارخط کتاب بخونی هروقت خواستی منحرف بشی ...

ارههه والا الکی سخت میکنم زندگی کردن و نمیدننم چرا 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍