2777
2789
منم خیلی فشار رومه . مشکلات غیر قابل حل💔

نه خودتو دوست داشته باش با خودکشی هیچی قرار نیست عوض بشه ولی اگه روز به روز حال خودتو بهتر کنی و بدونی خدا داره می‌بیننت و برات جبران می‌کنه البته اگه شروع کنی :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ازین روز و شبا زیاد داشتم ولی زندم

نه خودتو دوست داشته باش با خودکشی هیچی قرار نیست عوض بشه ولی اگه روز به روز حال خودتو بهتر کنی و بدونی خدا داره می‌بیننت و برات جبران می‌کنه البته اگه شروع کنی :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا و امروز حس کردم دنیا رو سرم خراب شدد..حتی دیگ حال گفتنش ندارم:)

کنکور خیلی بی رحمه درکت میکنم ولی هنوز کلی زمان هست برا موفق شدن

اگه مشکلت کنکوره دو سه روز کلا درس نخون هر چقد دلت میخواد گریه کن دوباره شروع کن

چون خودمم چند شبه دارم بهش فکر میکنم هیچی ندارم بهت بگم...

میدونم پریشونی

میدونم حالت خوب نیست

ولی این راهش نیست 

صبر کن 

مگه از فردای خودت خبر داری؟ 

مگه میدونی چی میشه؟

حیف تو نیست؟ 

دلت واسه خانوادت نمیسوزه؟ 

خدا خیلی بزرگه و حواسش بهمون هست 

فکر نکن که فراموشت کرده

بسپار به خودش همه چیو 

دوباره بلند شو ، دوباره تلاش کن

این فکرها رو بریزید دور،  با خودتون مهربون باشید

کنکور خیلی بی رحمه درکت میکنم ولی هنوز کلی زمان هست برا موفق شدناگه مشکلت کنکوره دو سه روز کلا درس ن ...

ارهههه دارم اذیت میشم سریسریی چیزا البته نه درس بیشتر از روابط انسانی بدم اومده.. دارم سر این چیزا اذیت میشم کلااا اینکه بیرون نمیرم و اینا که بدتررر اونم منک خیلیی قرتی بودم.. همش لباس بخر بیرون برو کافه بروو..:)

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

نه خودتو دوست داشته باش با خودکشی هیچی قرار نیست عوض بشه ولی اگه روز به روز حال خودتو بهتر کنی و بدو ...

نه خودکشی نمیکنم بخاطر دل شکسته ی پدرمادرم. ولی خیلی فشار رومه. گاهی فکرش میکنم ولی عملی نمیکنم. خودم شروع کردم ولی خب مشکلات تو خونه هست و فشارش بدجوری بهم منتقل میشه. ولی مرسی بابت صحبتات 💕

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️