2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول پنتوداده روزی یدونه میزنه تو سرمآخه چیزی هم نمیتونم بخورم خیلی لاغر شدم

چند ماهته؟ بهتر میشی . ادویه نخور . فقط زردچوبه . غذاهای پختنی مثل ابگوشت و سوپ بخور . حبوبات نخور . 

من سه تادختردارم دوتاشون دوقلوان الان ناخواسته باردارشدم باقرص خیلی میترسم ناشکرنیستم عاشق دخترامم و ...

خدا حفظشون کنه حرف مردمو ول کن بخدا دختر نعمته خوشبحال هر کی ک چندتا دختر داره،من ک لایق نبودم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

چند ماهته؟ بهتر میشی . ادویه نخور . فقط زردچوبه . غذاهای پختنی مثل ابگوشت و سوپ بخور . حبوبات نخور .

۱۳هفته و ۳روز

هفته بعد میرم ۴ماهگی،ن نمیخورم ادویه عزیزم

اما آش دوغ و رشته زیاد میخورم

من سه تادختردارم دوتاشون دوقلوان الان ناخواسته باردارشدم باقرص خیلی میترسم ناشکرنیستم عاشق دخترامم و ...

انشالله به حق حضرت زهرا صاحب به پسر صحیح و سالم بشی گلم

واسه منم دعا کن حامله باشم و نی نی پسر باشه 

دوتا دختر دارم منم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

دوسدارم این یکی دخترباشه خودم داداش ندارم دلم میخواد بچه هام داداش داشته باشن اخه هی گیرمیدن مامان چ ...

انشاالله ب حق شش ماهه امام حسین خدا بهترین‌ها و برات رقم بزنه