2777
2789
عنوان

روانپزشک به پسرم گفت باید بستری بشه 12 سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 37 پست
الان شرایط به چه صورت شده گلم؟من تاپیکی ک لینکشو گذاشتید یادمهدارو درمانی و تشخیص هایی که دادن و...چ ...

میگه می خوام خودم بکشم 

هر روز میگه 

اقدامی نکرده تا حالا 

شرایط بدی داره با بچه ها زد و خورد داره تو مدرسه  فوضثش میده. گریه میکنه و ناسازگاره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه خانم هم بودن ام اس داشتن و رو به بهبود بودنامیدوارم پسر ایشون هم درمان بشن

ان شاءالله 

خیلی از بیماریها رو با راهکارهای ساده و اصلاح سبک تغذیه درمان کردن

ان شاءالله که هیچوقت توی هیچ خونه ای بیماری نباشه

به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور مولا امام زمان عج صلوات  ،  اللهم صل علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم 
قبل از تجویز و نصحیت بدونید اکثر مواد گیاهیی با داروها تداخل داره من جمله گلاب پس حرف الکی نزنید

یه کم گلاب اونم یه بار من فکر نمیکردم مشکلی داشته باشه چون توی غذاها و دسر ها هم هست، تجویز کجا بود. ولی  چشم

میگه می خوام خودم بکشم هر روز میگه اقدامی نکرده تا حالا شرایط بدی داره با بچه ها زد و خورد داره تو م ...

بنظرم سر این موضوع بستری پیشنهاد خوبی بوده

چون خود پزشک هم مثل شما نگرانه... خصوصا که سنش کمه

ولی حتما مارو در جریان بذار

امشب اگر خدا از من قبول کنه

برا شما و پسرت دعا میکنم🌸🩵

با خبرای خوب بیای اینجا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بنظرم سر این موضوع بستری پیشنهاد خوبی بودهچون خود پزشک هم مثل شما نگرانه... خصوصا که سنش کمهولی حتما ...

مرسی از مهربونیت 

حالا ده جلسه مشاوره رو بره گفت و داروشم تغییر داد تا یه ماه دیگه مشخص میشه بستری میشه یا نه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مرسی از مهربونیت حالا ده جلسه مشاوره رو بره گفت و داروشم تغییر داد تا یه ماه دیگه مشخص میشه بستری می ...

ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرید 🌸🩵

واقعا باعث افتخاره که اینطوری با دانش و اگاهی بالا پیگیر هستید

صد در صد سختی میکشید

کسی قدر شمارو نمیدونه

من از طرف همه اونا از شما تشکر میکنم🌸🩵

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرید 🌸🩵واقعا باعث افتخاره که اینطوری با دانش و اگاهی بالا پیگیر هستیدصد د ...

عزیزی 🌹🫠