2777
2789
عنوان

روانپزشک به پسرم گفت باید بستری بشه 12 سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 37 پست
عزیزم تو را میشناسم، به حق این شب های عزیز از خانم فاطمه زهرا میخوام مشکلت را به بهترین روش حل کنه، ...

وقتی داروی اعصاب میخوره خوب نمیشه گلاب میخواد بچه رو کنترل کنه؟ 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو را میشناسم، به حق این شب های عزیز از خانم فاطمه زهرا میخوام مشکلت را به بهترین روش حل کنه، ...

قبل از تجویز و نصحیت بدونید اکثر مواد گیاهیی با داروها تداخل داره من جمله گلاب پس حرف الکی نزنید

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

شمارو تو تاپیک ها میبینم به همیشه به نظرم ادم نرمالی و عاقلی میاینچطور تشخیص دو قطبی دادن از کی مت ...

نگفت اسکیزوفرنی که توقع آدم عجیب و غریب داری عزیزم

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

نمیشه خودت تو خونه باهاش درسها رو کار کنی و فقط برا امتحان ببریش و شاید اصلا به مریض نیس فقط برای جلب توجه شلوغ میکنه ک کسی بهش توجه کنه

کار باباشم ب شدت اشتباهه سعی کن از باباش دور نگهش داری یا بهش بگو رفتارش اشتباهه اینجوری بچه بدتر لج میکنه

عزیزم میشه علایم بیماری دوقطبی رو بگی؟کامل بگو لطفاً بعد چی باعث میشه که آدم اینطور بشه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نگفت اسکیزوفرنی که توقع آدم عجیب و غریب داری عزیزم

من خیلی اطلاعاتی ندارم راستش واسه همین پرسیدم 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

عزیزم من شمارو میشناسم و میدونم که چقدر زحمت میکشید شاید فراتر از مادر های دیگه 

من واقعا تجربه ای ندارم که بهتون کمک کنه فقط به یک روانپزشک اکتفا نکنید چند جای دیگه هم ببریدش 

به این فکر کنین که اگر الان در نوجوانیش درمان بشه ایشالا در اینده یه مرد امیدوار با روان سالم میشه 

الهی خدا آرامش رو نصیب شما بکنه عزیزم🩵

🌹🥲

یه کانال هست توایتا به نام تنها مسیر آرامش 

درمان باطب اسلامی انجام میده واسه این جور بیماری‌ها درمان دارن

یه پیام از خانمی تو کانالشون بود که دخترشون رو بستری کرده بودن ولی بارضایت خودشون ترخیص دادن و با روش درمان این کانال خیلی بهتر شدن

یه کانال هست توایتا به نام تنها مسیر آرامش درمان باطب اسلامی انجام میده واسه این جور بیماری‌ها درمان ...

بله درست هست

من هم عضو اون کانال هستم و خیلی زیاد نتیجه گرفتم از درمانهاشون

به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور مولا امام زمان عج صلوات  ،  اللهم صل علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم 
وقتی داروی اعصاب میخوره خوب نمیشه گلاب میخواد بچه رو کنترل کنه؟

نه خب

گلاب بچه را کنترل نمیکنه ولی مامانشو اروم میکنه، ادم جوریه دوست داره برای بقبه کاری کنه، حالا حتی اگه اثر نذاره خیالمون راحتتره، ذهنمون ارومتره