2777
2789

خب افرین تو این بی بارونی مردم اب ندارن بخورن شما ابو باز بزار 

پاشو برو سونا انقدر تو بخار بمون تا خسته شی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اومدم کنار روی صندلیم ولی دوش هنوز بازه

آره خب 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم کنار روی صندلیم ولی دوش هنوز بازه

خب ببند اون لامصبو .‌خدا لعنتت کنه .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بابا برقی که واسه برق چیکار به اب داره

کار بابا آبی هم بابا برقی انجام میده!!

تعدیل نیرو کردن...بابا آبی رفته

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ب عنوان یک هموطن

حق الناس من میوفته گردنت چون حلالت نمیکنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خب افرین تو این بی بارونی مردم اب ندارن بخورن شما ابو باز بزار پاشو برو سونا انقدر تو بخار بمون تا خ ...

خدا بارون نمیده به من چه دولت باید بارور کنه ابر ها رو

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

اون آب حق مردمه که اینطوری هدر میدی

این شاید از اوناست که ماهی چن میلیارد از خون و حق مردم درمیارن که الان براش مهم نیست و واسه عقده دیده شدن اومده تاپیک زده!

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بعد من می‌خوام یه چیزی بشورم عذاب وجدان میگیرم آب نیست 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

📣 ۶۷ درصد ظرفیت سدهای کشور خالی است

علی سیدزاده مدیر کل دفتر مدیریت آبفای کشور: 

🔸 پیش بینی ها هواشناسی هم حاکی از این است که فعلا بارندگی نداریم به طوری که هم اکنون ۶۷ درصد ظرفیت سدهای کشور خالی است.

🔸 در حال حاضر استان های اصفهان ایلام، بوشهر،تهران،چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خوزستان ،قم ،کردستان،کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی ،لرستان،هرمزگان،همدان و یزد بارندگی صفر گزارش شده است که متاسفانه در حال حاضر شرایط خاص و حادی داریم.

عضو کانال بزرگ استان تهران باش👇🏻

eitaa.com/joinchat/976224256Ca9fc359963

آدمهای احمق و وسواسی مثل تو باعث شدن آب مملکت کم بیاد و خیلی ها از تشنگی فوت کنن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم امروز همچین حمامی کردم الان با دوستم اومدم بیرون شیرینی ماشین جدیدش میخواد واسم کادو بخره 😍

آفیت باشه گلم😚☺️

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗