2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز آب بازه زیر بخارم خیلی خوبه تنفسم باز شد😍😍

کاش عقلت هم راه بیافته

اسراف کردن اب حق الناس هست ،متوجه هستی کمبود آب داریم 

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

یکی مث شما اینجور یمیم مثل من باردارم لگنم بشدت درپ میکنه زیر دوش اب گرم اروم میگیره نیرم پنج دیقه ک ...

اره منم واقعا عذاب وجدان میگیرم

ولی دلم میخواد دوش اب داغو باز کنم همینجور بمونم زیر دوش 

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
چقدر بی ادب معلومه خانواده نداشتین ادب یاد بگیرین..

اولا ادب من وابسته به شعور و فرهنگ طرف مقابلمه
دوما آدم بی ادب باشه بی شعور و بی فرهنگ نباشه که تو این بی آبی سه ساعت بچپه تو حموم که نفسش باز شه میخوام نفست باز نشه
سوما معلومه کی خانواده نداره که بهش یاد بده شعوووور و فررررهنگ چیه که اب مصرفی مردم رو چهار ساعت باز نزاره
واقعا برا خودت و خانوادت متاسفم با این تربیتشوناولا ادب من وابسته به شعور و فرهنگ طرف مقابلمه
دوما آدم بی ادب باشه بی شعور و بی فرهنگ نباشه که تو این بی آبی سه ساعت بچپه تو حموم که نفسش باز شه میخوام نفست باز نشه
سوما معلومه کی خانواده نداره که بهش یاد بده شعوووور و فررررهنگ چیه که اب مصرفی مردم رو چهار ساعت باز نزاره
واقعا برا خودت و خانوادت متاسفم با این تربیتشون

تو بیماری! کاش حداقل سه ساعت تو‌حمام بودی تمیزش می‌کردی. بی‌شعوری و بی‌فرهنگی از سر و روی تاپیکت می‌ ...

حسود😂😂

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗