2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با غریبه کنار میام الان شریکمون غریبس اما خودی نه همین الان که هنوز نه به باره نه به دار میگه داداشم بیاد بالا سر کار من دیگه مزد خودمو بر نمیدارم همون دنگ حساب میکنم ای خداا

منم گفتم داداشت هیچ کاری کامل انجام نمیده بی مسولیت لازم نیست اینجوری بخش بگی بعداً نمیاد کمکت بعد انتظار داره تو مزدتم حساب نکنید همه چی سرجاش گفت تا حالا اون موقع بشه از خدا میخام هرچی صلاحه همون بشه این قبول نکنه بره یه جا دیگه😭😭😭

من از خودم میزنم همه چیو دندونام خراب موهام خراب هورمونام خراب دکتر نمیبرتم برای خونوادش بذل و بخشش اگه هوای منو داشت مهم نبود اما حرصم میگیره اینجوری چیکار کنم

سرمایه داره اونم؟ یا فقط بیاد کمک؟کوچک تره برادر شوهرت؟

سرمایه داره چون نداریم میخاد شریک کنه خدا کنه تا اون موقع پولی جور شه شریک نخایم مشکلی نیست کمک کنه یا نه اینکه شوهرم میگه مزد خودمو بر ندارم حرصم میگیره یعنی چی من دور میشم از تو میری سرویس چرا مزد برنداری🤦البته هنوز چیزی نگفتم فقط گفتم داداشت بی مسولیتی چرا فک میکنی همه کار میکه که تو مزدتو ببخشی

چطوره خوبه شراکتتون به مشکل نخوردید

من دخالت نمیکنم خودشونم اهل حساب کتابن . هم برادرش هم خودش اهل نماز و حلال حرامن

زیاد از کارش سردرنمیارم خیلی هم سوال نمیپرسم ولی انصاف رعایت میکنند تاجایی بدونم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌷🌷🌷
سرمایه داره چون نداریم میخاد شریک کنه خدا کنه تا اون موقع پولی جور شه شریک نخایم مشکلی نیست کمک کنه ...

یعنی از حق خودش میخواد بده اون. یا بخاطر شراکت پول بده؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌷🌷🌷
من دخالت نمیکنم خودشونم اهل حساب کتابن . هم برادرش هم خودش اهل نماز و حلال حرامنزیاد از کارش سردرنمی ...

منم تا الان چهار ساله دخالت نداشتم به قولت هم شوهرم  هم شریکش حلال حروم سرشون میشد داداششم حروم خور نیست ولی مسولیت پذیری نیست کل بار رودوش شوهر مه