2777
2789
دیگه میخواد اینطوری هوای برادرش رو داشته باشهشما جاهای دیگه برای خرج دندون هات یاد بگیر از شوهرت پول ...

از ماست که بر ماست خرج نمی‌کنیم النگو دستمون می‌فروشیم به یه جایی برسند آخر هم به همه روا دارند الان زنشون

شوهر شما هم تنها می‌ره سرویس بندر چهار روز نباشه بعد مزد رانندگی شو ببخشه؟فقط دنگشو برداره ؟؟

مزد هر چه که هست برداره همون سهم یک دنگ به برادرش بده. حساب حسابه کاکا برادر. برای شوهرت توضیح بده که این پول و مزد حق زن و فرزند خودشه نه زن و فرزند برادر

. متاهل برادرشوهرت؟

🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزد هر چه که هست برداره همون سهم یک دنگ به برادرش بده. حساب حسابه کاکا برادر. برای شوهرت توضیح بده ک ...

بله متاهل اگه اینطور باشه که برا من فرق ندارد چه اون شریک باشه چه غریبه بهش میگم

بله متاهل اگه اینطور باشه که برا من فرق ندارد چه اون شریک باشه چه غریبه بهش میگم

لابد میخواد کار دیگه راه اندازی کنه برادرشوهرت. همون سهم یک دونگ کافیشه. وگرنه زن اونم دوری شوهرشو تحمل کنه دوتایی برن سرویس

🌷🌷🌷
شوهر شما هم تنها می‌ره سرویس بندر چهار روز نباشه بعد مزد رانندگی شو ببخشه؟فقط دنگشو برداره ؟؟

جاری منم مثل شما همش میگه شوهر من بیشتر زحمت کشیده باید سهمش بیشتر باشه. همیشه باعث دعوا تو خانواده میشه.روابط برادرا خراب میکنه.

جاری منم مثل شما همش میگه شوهر من بیشتر زحمت کشیده باید سهمش بیشتر باشه. همیشه باعث دعوا تو خانواده ...

کلا دخالت تو روابط برادری خوب نیست ولی خوب اگر واقعا کسی بیشتر زحمت کشیده مسلما حقش بیشتره و این حق حق اون خانم و بچه هاشه... خدا از حق خودش میگدره ولی از حق بنده هاش نه هرچی حساب کتاب خودشا داره

🌷🌷🌷
زندگی مشترکه حساب و کتاب خودش ندارهاول زندگی خودشون بعد بقیه

برید به شوهرش بگید

به من چه

ولی زنی که نمیتونه پول بگیره برای خرج های ضروری زندگیش

مشکل اصلیش رو اول باید بره حل کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

از ماست که بر ماست خرج نمی‌کنیم النگو دستمون می‌فروشیم به یه جایی برسند آخر هم به همه روا دارند الان ...

اشتباه خودت هست

بهت گفتم که بری درستش کنی

وگرنه بعدا مدال نمیده کسی بهت

هر چی بی منتت کنن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

جاری منم مثل شما همش میگه شوهر من بیشتر زحمت کشیده باید سهمش بیشتر باشه. همیشه باعث دعوا تو خانواده ...

بله نمی‌گم زیاد بردار حروم خور نیستم میگم حساب حساب کاکا برادر 

کلا دخالت تو روابط برادری خوب نیست ولی خوب اگر واقعا کسی بیشتر زحمت کشیده مسلما حقش بیشتره و این حق ...

فردا دخالت کنم آدم بده من میشم همین اول همچیو بهش میگم ببینم چی میشه خدا کنه سر عقل بیاد نیاد هم عیب نداره مزدشو ببخشه نوش جونش منم خرجمو و پول توجیبی مو زیاد میکنم تا حساب کار دستش بیاد حق منی اینهمه کوتاه اومدم چیه 

نظر دادی منم نظر دادمچشم شوهرشو دیدم میگم

🤣🤣🤣 خسته نباشی خیلی تاثیرگذار بود 🤣

بعضی اوقات نمیشه کسی که سختی ندیده درک نمیکنه

پس دوست داری به چشم بقیه مخصوصا همسرت غرغرو به نظر برسی

هر طور راحتی 

راه حل درست اونی بود که بهت گفتم

تو رابطه برادری شون نمیتونی دخالت کنی وقتی برای بقیه خرجهای ضروریت اذیتت میکنه شوهرت، اول اونو باید درست کنی بعد خودبخود بقیه تصمیم گیری هاش هم درست میشه..... ولی شاید شما برات حرفهای یکی مثل اون کاربری که منو ریپلای زده، جذاب تر باشه

اون حرفاش به درد ِ خاله خانباجی ها میخوره و بشینیم سبزی پاک کنیم دور هم ..... یه جوری طرف با من بحث میکنه انگار من شوهرتم، رد دادن ملت 😂