2777
2789
تازه خریدین ؟میشه لطفا در مورد طرحش توضیح بدین؟

هفت سال پیش بود.

سی میلیون من پول گذاشتم.

سی میلیون همسرم.

یک سال موند بانک مسکن.

شصت میلیون به من وام چهاردرصدی دادن.

شصت میلیون به همسرم وام چهاردرصدی دادن.

بعد از یک سال کلا ۱۸۰میلیون پول داشتیم که باهاش خونه ی هفتادمتری تو جای متوسط شهرمون خریدیم، بانک خودش خونه رو سه دنگ به اسم من و سه دنگ به اسم همسرم زد و سال پیش فروختیم و بزرگترش رو خریدیم خداروشکر. 

ان شاءالله شمام به زودی خونه دار بشین.

از طریق اداره یک فرد خیر زمین داد ما هم ۱۲ واحد ساختیم دوتا برای ایشان و ۱۰ واحد برای ما مرحله ای پو ...

اوه چقدر کم بهشون دادین. تو مشارکت پنجاه پنجاه میشه.

چطور ایشون خیّر بود، منظورم به تازه عروس دومادا کار خیر کرد یا چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا خونه ها۱۰تا۱۵میلیارده خونه های غیر قابل زندگی هم نسبت به متراژ۳تا۹میلیارد هس

میشه بپرسم کجا هستین؟غیر قابل زندگی ۹میلیارد 🧐من الان کرجم با ۵تومن محله متوسط روب بالاااا راحت میشه خونه خوب خرید

میشه بپرسم کجا هستین؟غیر قابل زندگی ۹میلیارد 🧐من الان کرجم با ۵تومن محله متوسط روب بالاااا راحت میش ...

اینجا زمین گرونه بابای من یه خونه قدیم ساخت پرسید۸میلیارد کفتن۱۳۵متر بود

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

میشه بپرسم کجا هستین؟غیر قابل زندگی ۹میلیارد 🧐من الان کرجم با ۵تومن محله متوسط روب بالاااا راحت میش ...

برا من بیشتر عجیبه یعنی تو کرج با۵میلیارد میشه خونه خرید

خونه مامانبزرگمم۱۷۰متره ۱۳میلیارد قیمت گذاشتن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اوه چقدر کم بهشون دادین. تو مشارکت پنجاه پنجاه میشه.چطور ایشون خیّر بود، منظورم به تازه عروس دومادا ...

بله ایشون یک فرد خیر بود که همسر و فرزند هم نداشت و اون دو واحد رو هم به برادر زادشون دادن الان هم هر دو فوت شدن روحشون شاد باشه ما ۱۰ نفر هم کارمند اداره بودیم و من سازنده بودم

کاربر آقا 

یه خورده پول داشتیم +وام+قرض+طلا

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
آخه سوالم اینه چطور این ده تا‌کارمند رو انتخاب کرد بهشون خیری برسونه؟

ایشون سند زمین رو بنام یکی از کارمند ها زد و گفت مابقی کارها با خودت اداره هم اعلام کرد که کارمندهای بیان ثبت نام کنند برای خونه و طبق سابقه کار ۱۰ نفر انتخاب شدند توسط اداره

کاربر آقا 
هفت سال پیش بود.سی میلیون من پول گذاشتم.سی میلیون همسرم.یک سال موند بانک مسکن.شصت میلیون به من وام چ ...

چه شرایط خوبی افرین بهتدن 

قربونت برم ایشالله هم من هم نامزدم که داریم تلاش میکنیم دعا کن بشه 🤗

برا من بیشتر عجیبه یعنی تو کرج با۵میلیارد میشه خونه خریدخونه مامانبزرگمم۱۷۰متره ۱۳میلیارد قیمت گذاشت ...

تو خود تهرانم میشه عزیرم دور دریاچه دوست من ماه پیش خرید ۷تومن خیلیم خونش خشگل و عالیه نگفتین کجایین شما؟

تو خود تهرانم میشه عزیرم دور دریاچه دوست من ماه پیش خرید ۷تومن خیلیم خونش خشگل و عالیه نگفتین کجایین ...

ترجیح میدم نگم که شناخته نشم تو شمال غربی کشور