2777
2789

اینه که اگر چیزی بشه به خودشون زحمت نمیدن که به واحد مربوطه مستقیم بگن 

سریع عکس میگیرن میزارن تو گروه ساختمون 

مثلا اگر کسی از کولرش اب بره

یا ماشینشو یکم بد پارک کرده باشه 

یا برای چند لحظه ماشینشو روشن گذاشته باشه 

یا حتی مثلا اگر ماشین طرف روغن ریزی داشته باشه 

سریع عکس میگیرن میزارن تو گروه

برای من این رفتار خیلی عجیبه که چرا نمی تونن زنگ واحد طرفو بزنن و بهش بگن و حتما باید تو گروه جلوی همه بگن

من عادت دارم هر روز پشت پنجره برای کبوترها گندم میریزم

دیروز یکی از اعضای ساختمون یه متن بلندبالا نوشته باهزاران تمسخر و تیکه و بدون اینکه اسمی از ما ببره

نوشته بود همسایه خیری که برای کبوترا دونه میریزی و ….. اخرشم نوشته بود نذرت قبول با چند تا استیکر خنده

بسیار هم ادعای فرهنگ و ادب دارن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعورن.

خداروشکر همسایه های ما ازین عادتا ندارن.سرشون توکار خودشونه.چیزی هم بشه به مدیر مبگن اون تذکر میده

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

وای منم دوست دارم بریزم ساختمون روبرو ت همیشه رو تراس گندم می‌ریزه صبح صحنه قشنگی رو از پنجره آشپزخونه میبینم ،کلی کبوتر رو دیواررتراس،ولی من از کثیف کاری میترسم بیان لونه درست کنن دردسر بشه برام

باورت نمیشه هر کدوم هم دکتر و مهندس و مدعی

عزیزم من همیشه میگم مدرک و تحصیلات یا ثروت شعور نمیاره 

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

چه بیشعورن.خداروشکر همسایه های ما ازین عادتا ندارن.سرشون توکار خودشونه.چیزی هم بشه به مدیر مبگن اون ...

اتفاقا اینی که دیروز این متن رو داخل گروه گذاشته بود مدیر ساختمونه که یه خانمه و پزشکه

من و همسرم هیچ جوابی ندادیم و هیچ واکنشی نشون ندادیم 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
اتفاقا اینی که دیروز این متن رو داخل گروه گذاشته بود مدیر ساختمونه که یه خانمه و پزشکهمن و همسرم هیچ ...

عجب.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖