2777
2789
عنوان

یکی از رفتارهای ساکنین اپارتمانمون که خیلی برام عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 52 پست
ساختمون ماهم همینه عزیزم بیشتر تو گروه میگن.ولی نه سر هر موضوع کوچیکی.حتما پرنده ها دستشویی میکنن می ...

ما طبقه اخریم ایشون طبقه اول

از روزی که اومدیم اینجا همیشه پرنده ها می اومدن لب پنجره مون حتی داخل خونه هم اومده بودن 

مثل اینکه ساکنین قبلی براشون دونه میریختن

اینا هم هر روز می اومدن منتظر

دلم نیومد براشون چیزی نریزم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
واقعا؟

آره 

کوچک ترین رفتاری از دیگران ببینه مثل همین مثال هایی که زدی یه طومار مثلا مودبانه ولی پر از تمسخر و متلک ارسال میکنه 

من از رفتارش جلوی دیگران خیلی خجالت میکشم 

با افتخار چادری ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه مشکل رو توی گروه میذارن خیلی نابجا نیست

چون تذکر های مربوط به فضاهای مشاع ساختمان وظیفه مدیر ساختمان هست

و اصلا در برخی مجتمع های بزرگ ممنوع هست که همسایه مستقیم تذکری بده و باید به مدیر اطلاع داده بشه

در مورد گندم ریختن شما اگر باعث کثیفی در نمای کلی ساختمان با دید از کوچه بشه یا بریزه بالکن طبقه پایین یا جلوی ساختمان باید بهشون حق داد و گرنه این یه کار شخصی هست و به کسی ربطی نداره

ساختمون ماهم همینه عزیزم بیشتر تو گروه میگن.ولی نه سر هر موضوع کوچیکی.حتما پرنده ها دستشویی میکنن می ...

اینکه با لحن تمسخر امیز و طعن و کنایه صحبت کرده برام عجیبه 

کاش مستقیم به خودم میگفت

خوب مگه نباید اینطوری باشه؟ 

چرا باید بیان زنگ بزنن خوب شاید شما نباشین یا صحبت رو در رو درست نیست اصلا 

پس گروه ساختمون برای چی هست برای اینکه موارد بدون درج نام تذکر داده بشه هم خود طرف میفهمه هم دیگران از پیش اومدن اشتباه احتمالی پیشگیری میکنن 

همه شاید مثل شما از کبوتر خوششون نیاد شاید کسی حساسیت داشته باشه شما دوست دارید بسیار عالی پارک هست تشریف ببرید دونه بپاشید 

اپارتمان نشینی یعنی  قسمت مشاع ساختمون با دیگران شریکید و موظف رعایت قوانین هستین

وای منم دوست دارم بریزم ساختمون روبرو ت همیشه رو تراس گندم می‌ریزه صبح صحنه قشنگی رو از پنجره آشپزخو ...

نه لونه درست نکردن

صبح به صبح میریزم میان میخورن و میرن

اتفاقا اینی که دیروز این متن رو داخل گروه گذاشته بود مدیر ساختمونه که یه خانمه و پزشکهمن و همسرم هیچ ...

وقتی دونه میریزی اونجا کبوترا میان میخورن همونجا هم کثیف کاری میکنن که میریزه رو پنجره یا بالکن طبقه پایین به این موردم توجه کنین

آره کوچک ترین رفتاری از دیگران ببینه مثل همین مثال هایی که زدی یه طومار مثلا مودبانه ولی پر از تمسخر ...

باهاشون صحبت کنید

به نظرم خیلی ازاردهنده ست 

کاش این کارو انجام نده

ما طبقه اخریم ایشون طبقه اولاز روزی که اومدیم اینجا همیشه پرنده ها می اومدن لب پنجره مون حتی داخل خو ...

ای جان عزیزم گناه داشتن عادت کرده بودن.

ولی بالا هم باشن دستشوییشون میریزه بازم.من طبق حساسیت خودم میگم چون تو تراسم و لبه پنجرم میان و با صداشون بشدت عصبی میشم.دسته خودمم نیست بااین عاشق حیوونام.ولی ایشون هم میتونست با لحن خوب بیان کنه اگر مشکلی داره

اینکه مشکل رو توی گروه میذارن خیلی نابجا نیستچون تذکر های مربوط به فضاهای مشاع ساختمان وظیفه مدیر سا ...

نه اصلا بالکن ها جوریه که چیزی از بالا داخلش ریخته نمیشه

متاسفانهاین خانم یکی از اعضای هیات مدیره ست

البته که فقط ایشون اینجوری نیست

اکثرا داخل گروه این کارو میکنن

خوب مگه نباید اینطوری باشه؟ چرا باید بیان زنگ بزنن خوب شاید شما نباشین یا صحبت رو در رو درست نیست اص ...

واحد ها از طریق ایفون ها میتونن با همدیگه تماس بگیرن 

مثلا واحد ۸ از ایفونش زنگ بزنه به واحد ۶ بگه ماشینتون رد میشدم دیدم روغن ریزی داره

چرا باید حتما عکس بگیره بزاره تو گروه

یه سری از ساکنین اصلا وقت نمیکنن گروهو چک کنن

پس اپشن تماس بین واحدی برای چیه