2777
2789

پسره تو شرکت مواد شوینده کار می کنه مأمور پخشه حقوقشو نمیدونم ولی شرکتش هم یه شهر دیگست و تازگیا مشغول به این کار شده قدش ۱۷۵ و شاید یه ذره بیشتر. هیکلش معمولیه نه زیاد چاق نه زیاد لاغر . فیسش جذاب نیست ولی با نمکه یه جورایی . بعد طرفای ما از قدیم‌الایام رسم داریم جهیزیه برعهده پسره البته نه اینکه خانواده دختر هیچی ندن اینطوری نیست یعنی وسایل آشپزخونه مثل ظرف و ظروف یا وسایل تخت خواب مثل بالش و پتو و اینا برعهده خانواده دختره وسایل اساسی و برقی ، مبلمان و فرش برعهده پسره 

حالا ایشون میگه اگه جهیزیه رو خودت کامل برعهده بگیری من می‌تونم یه خونه آپارتمانی بخرم اگه بذاری برعهده من مستأجر میشیم نمی‌تونم هم جهیزیه تهیه کنم هم خونه بخرم 

البته اینم بگم خونه های اپارتمانی اینجا زیادی هم گرون نیست تقریبا پول کل جهیزیه و یه خورده بیشتر هست یعنی فوق فوقش ۲ میلیارده و کمتر

ماشین هم دنا پلاس داره ۲۱ الی ۲۲ سالشه تقریبا از نظر فرهنگی خیلی نزدیکیم چون تو یه شهرستانیم اخلاقش هم بدک نیست یکم عجوله ولی مهربونه

خودمم نوزده سالمه رشته حقوق می‌خونم راستش من اصلا خواستگار ندارم حالا این یکی هم پیدا شده همه چی تموم هم نیست نمی دونم چکار کنم دو دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که گفتی فقط پول و کارش بود اخلاق و رفتارش و فرهنگش و اعتقاداتش و اینا رو نگاه کن اگر بهم میخورید خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲