2777
2789
عنوان

یکی از رفتارهای ساکنین اپارتمانمون که خیلی برام عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 52 پست
نه اصلا بالکن ها جوریه که چیزی از بالا داخلش ریخته نمیشهمتاسفانهاین خانم یکی از اعضای هیات مدیره ستا ...

راستش به نظر من کار اشتباهی نیست

الان منزل من ویلایی هست ولی مجتمع خونه پدریم و ساختمانی که خودم اونجا آپارتمان دارم دقیقا همینطوری هست که همه چی توسط مدیریت ساختمان پیش میره و کسی اجازه نداره مشکلات بخصوص در مورد مشاعات رو مستقیم مطرح کنه و این جزو قوانین محسوب میشه

من هم خودم و هم مستاجرم عضو گروه ساختمان هستیم و همه چی از طریق گروه مطرح و حل میشه

اینطوری از برخورد مدام همسایگان باهم جلوگیری میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین یه واحدی روغن ریزی داشته اینا هی عکس میگرفتن میزاشتن تو گروهدریغ از اینکه اون بنده خدا اصلا من ...

ایران تنها کشوریه که باید یه ایمیل بفرستی بعد پیام بدی ایمیل چک کن بعد زنگ بزنی که پیام ببین 

خوب بهرحال مردم مسئول مشغله دیگران نیستن خودشون هم مشغله دارن هیچ کس بیکار نیست 

اگر محتوای یه گروه قراره چک نشه که خوب اصلا چرا عضو باشین 

هرچند شما کاملا موضعتون مشخصه و باز هم حتما جوابی برلی گفته های من دارید 

پس منم تلاشی برای متقاعد کردنتون نمیکنم بهرحال همسایه نیستیم که مخالفتمون برامون مشکلی درست کنه 

ولی برای خودتون میگم یکم منعطف باشین زندگی براتون راحت تر میگذره

راستش به نظر من کار اشتباهی نیستالان منزل من ویلایی هست ولی مجتمع خونه پدریم و ساختمانی که خودم اونج ...

والا ما هم همین میگیم 

نزدیک ۱۴ سال تو اپارتمان بودم همه جا همین بود اصلا غیر این برام عجیبه 

والا ما هم همین میگیم نزدیک ۱۴ سال تو اپارتمان بودم همه جا همین بود اصلا غیر این برام عجیبه

من هم تعجب می کنم

اصلا همسایه حق نداره در این خصوص مستقیم به کسی تذکر بده

و توی گروه هم معمولا مشکلات بدون اسم بردن از فرد خاصی تذکر داده میشه که کسی به کم کاری ،بی نظمی و بی اخلاقی متهم نشه