سایت بمونه برا خودش من نه اعصاب و حوصله دارم هر روز که میام سایت شاهد کامنت هاش باشم لطفا من وتعلیق کن امیدوارم یه روز جواب تهمت ها دل شکسته همه کاربرها بده @niniyar
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از وقتی با مادر زنم درگیر شده هی پیگیر اونه مشخصه اعصابش ریخته بهم
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
چون پروفایل هاش یا رهبر یا در مورد ایران برای همین کاریش ندارن
اومد خودش سروده عشق
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خو این میگفت هفت تا بچه دارع مگ میشه همیشه آنلاین باشه چن تا دست داره.
چند تا از اون هفت تا رو عروس و داماد کرده خب....نمیدونم والا اصلا برام مهم نیست ولی وقتی میام میبینم بقیه رو اذیت کرده ناراحت میشم
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
این هوچی گری وکولی بازیا چیه هزارتا فوش به من دادی این فیلماچیه درمیاری خانم اشرشته ازکی داری خط م ...
به به پیدات شد فتنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
این هوچی گری وکولی بازیا چیه هزارتا فوش به من دادی این فیلماچیه درمیاری خانم اشرشته ازکی داری خط م ...
فقط امضات
کی پشت تو هست
اشرشته ایکاش شب یه تاپیک جامع میزدی که پربازدید هم بشه و تکلیف این کاربر مشخص بشه ! الان تو تاپیک های این کاربری جدیدش دیدم که پیگیر اعتصامیه به اوپرا بی احترامی میکنه ....خب نمیخواد بس کنه ؟واقعا سایت رو ریخته بهم
اخی چرا رفت بنده خدا اون بیمار رو باید تعلیق کنه که سر جنگ داره
خودش اومد تو تاپیک فتنه خانم