2777
2789
عنوان

نی نی بیا من وتعلیق کن بخاطر کاربر بی فرهنگ مادر زن میخوام از سایت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 19714 بازدید | 277 پست
خدا شفاش بده ۷ تا بچه داشت حتما روانیش میکردن میومد عقده هاشو اینجا خالی میکرد

😂😂😂

یه مدت بهش حق دادم گفتم اگه حق با تو هست پس باید حداقل به مدت نیایی سایت و آروم بعدا ناشناس با کاربری دیمه بیایی ولی تو هم‌چنان پر قدرت با دشنه و قمه میایی خب خودت دنبال این مدل دیده شدنی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته از هر بحثی هرکسی از این سایت بره دیر یا زود میفهمه بزرگترین خدمت رو به خودش کرده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
همین سرود عشق خودشه

اره خیلی کاربری داره

امروز صبح من ی کاربری دیدم تازه عصو شده نوشته قربون هفت تا بچه ام فهمیدم اونه

متنفرم ازش

ن بچه داره 

ن هیچی ی بچه ساله ک همش توسایت ولگردی میکنه

با ۲۰ تا اکانت جالبه نی نی یار ی بار بهش تذکر نمیده و تعلیقش  نمیکنه 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
خو این میگفت هفت تا بچه دارع مگ میشه همیشه آنلاین باشه چن تا دست داره.

هفت تا دروغ بوده شاید چون خیلی خیلی ب هفت تا و اون داماد و نوه تاکید داشت همه بدونن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نرو تو چرا بری هرجا اذیتت کرد براشگذارش بزن همه هم تورو میشناسنهم اونو

فکر کنم تعلیق شد

😂😂😂یه مدت بهش حق دادم گفتم اگه حق با تو هست پس باید حداقل به مدت نیایی سایت و آروم بعدا ناشناس با ...

ادم میمونه تو این سایت چیزها میبینه شاخ در میاره بعضی ها عقده هاشونو میارن اینجا خالی میکنن 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
چون پروفایل هاش یا رهبر یا در مورد ایران برای همین کاریش ندارن

از قصد میزارع تا گیر نده بهش هم بقیه رو به جون هم بندازه و الا خود. تفرقه است