2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 57 پست
خانوما همینن اشتباه کردی با آقا برو

ن اتفاقا من مربیم خانم بود یعنی ماه بود ماه همه فوتو فنو یادم میداد بهم میگف تو ماشینو اتیشم ژدی وسط خایابون لهش کردی هم برام مهم نیس فقط میخام خوب یاد بگیری.هدفش اموزش بود ن استرس ماشینشو داشته باشه یاچیز دیگه

کاش اول ماشین میگرفتی بعد ثبت نام میکردی اینطوری ممکنه یکم اذیت بشی عزیزمکلاج خیلی آسووونه وقتی میخو ...

همزمان میخوام نیم کلاج بگیرم گاز بدم فرمون بچرخونم کنترل هر سه تا سخته واسم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی که می‌خوام پشت ماشین های دیگه وایسم موندم اول باید کلاج رو بگیرم یا ترمز رو که ماشینم خاموش نش ...

اگه دنده یک بودی اول باید کلاج بگیری بعد ترمز

اگه دنده دو بودی با نیش ترمز سرعتتو کم میکنی و بعد کلاج میگیری میای دنده یک و ترمز میکنی

آواکادو سایت🥑                                                            

ببین وقتی میری تمرین به هیچی فکرنکن ک اول بایداینجوری کنم بعداونجوری،ایناباعث میشه ذهنت عقبترازعکس العملت بمونه،تووقتی بناروبزاری روی اینکه همه رویادگرفتی وخداروشکرهم یادداری بعدش راحت میشی،واینم بهت بگم رانندگی توحالت عادی نیست ک مربیامیگن اینافقط سختگیریاشون برای اینه ک توامتحان قبول بشی،وگرنه توحالت عادی اصلانیازی ب ایناهانیست،حتی پارک دوبل ک انقدکارداره

ای داد ...متاسفم منم همینم با شوهرم پشت فرمون ماشین نمیشینم فقط رانندگی خودشو قبول داره مغروره الته ...

بخدا ماشینم میبینم غم عالم میاد تو دلم دیگه دلم نمیاد حتی سوار شم خراب نشه   

در کل خیلی استرسی میشم دست و پام بی حس میشه تورانندگی

خب ببین کلاج و گاز که با پاهاته فرمونم با دست میخوای بدی دیگه الکی برای خودت سختش نکنننن

آواکادو سایت🥑                                                            

یه جلسه آقا برداشتم انقد بهم انگیزه و..میداد کیف میکردم

چون تک جلسه بودی عزیزم دوستام هرکدوم با آقا برداشتن میگفتن خیلی غر میزنن البته خب یسریاشونم خوبن ولی کلا اقایون زودتر عصبی میشن تا خانوما مخصوصا سره ماشین😂

آواکادو سایت🥑                                                            

ببین اگه از نزدیکانت ماشین دارن برو بشین پشت فرمون فقط ماشین خاموش باشه اصرا روشنش نکن تا زمانی ک کامل یاد نگرفتی.ماشین خاموش میشینی پشت فرمون همزمان کلاج گاز تعویض دنده چرخش فرمون اینقد تمرین میکنی تا دستت بیاد

اگه دنده یک بودم اول کلاج بعد ترمز بعد خلاص ؟

بله عزیزم چون دنده یک سرعت پایینه اگه بخوای اول ترمز بگیری ماشین زرتی خاموش میشه🤣🤦‍♀️

همیشه حواست باشه دنده یک اول کلاج

دنده دو به بالا اول ترمز بعد کلاج

چون وقتی سرعتت زیاده و میخوای ترمز کنی اول کلاجو بگیری ماشین تو حالت خلاصه شتاب بیشتری میگیری باید اول سرعتتو کم کنی همینطور که هوای ترمزو داری کلاجو بگیری دنده معکوس بدی

آواکادو سایت🥑