2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 57 پست
چون تک جلسه بودی عزیزم دوستام هرکدوم با آقا برداشتن میگفتن خیلی غر میزنن البته خب یسریاشونم خوبن ولی ...

آخه خانوما من دیدم دقت نمیکنن به حرف مربی 

من گوش به فرمان بودم حرکت اضافی نمی‌کردم هرچی میگف درجا می‌فهمیدم بنظرم با آقا خوب راه میوفتام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دنده دو همه اینارو انجام دادنی دیر نمیشهً؟چیکارکنم زودتر انجام بدم

نه دیگه سریع ترمز میگیری کلاجو میگیری میای دنده یک اگه هم میخوای توقف کنی ترمز میگیری و کلاج و ایست کامل خلاص نیازی نیست بدی دنده یک

آواکادو سایت🥑                                                            

ببین وقتی میری تمرین به هیچی فکرنکن ک اول بایداینجوری کنم بعداونجوری،ایناباعث میشه ذهنت عقبترازعکس ا ...

دقیقا اون ی چیزی میگه من هی استرس اینو دارم جا ب جا انجام ندم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

کلاج بیار بالا تا مشین حرکت نکنه بعد گاز بده شروع به حرکت که کرد اروم اروم کلاج بیار پایین خود من بدتر از توام

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

کلاج بیار بالا تا مشین حرکت نکنه بعد گاز بده شروع به حرکت که کرد اروم اروم کلاج بیار پایین خود من بد ...

اصلا کلا ناامید شدم گفتم الان میگه چقد خنگه 

کنترل کردن سخته واسم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ببین من تمرین کردم رفتم پیش افسر خراب کردم بعدش تمرین هم نکردم فقط اینستا فیلم دیدم رفتم با آرامش کا ...

منم دقیقا گفتم کلیپ ببینم شما کدوم کلیپارو میدیدی؟همین همایونفر؟

منم دقیقا گفتم کلیپ ببینم شما کدوم کلیپارو میدیدی؟همین همایونفر؟

من تو اکسپلور هرچی میومد می‌دیدم 

باز صبر کن اینستارو باز کنم ببینم چیا هست 

در کل باور کن فیلم خیلی تاثیر داره من نگا میکردم مثلا میگفتن وای اینک برخورد نکنیم اینطوری فاصله رعایت کنیم و....