امروز جلسه دهم دست فرمونم بود هنوزم رو کنترل نیم کلاج گاز ضعیفم مراحلارو بلدم واسه دور دوفرمانه پارک دوبل ولی سرعت عملم پایین امروزم مربی کلی دعوام کرده ک جلسه 10 چرا یاد نمیگیری مربیم خوبه مشکل اون نیست من خیلی گیجممممممممم
چیکار کنم خیلی گیج بازی در میارم
ماشینم نداریم ک تمرین کنم
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
همه همینن بابا استرس نگیر منم بلد نبودم شوهرمم ماشین نمیداد تمرین کنم یه دفعه انقدر التماس کردم منو برد بیرون یادم بده انقدر بهم ناسزا گفتو دعوام کرد حالم بد شد از ماشین پیاده شدم .... ولی همون دفعه ی اول قبول شدم امیدوار باش و ادامه بده
بگو وقتی مربی شدی اینارو در نظر میکرفتی من اگه بلد بودم با تو یاد نمی گرفتم خانم یا آقا مربی
از ترسم باهاش کل کل نمیکنم
چون خوب انجام نمیدم حرفیم نمیزنم
هی میگم خدایا چرا من ی ذره استعداد ندارم تو رانندگی
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
کاش اول ماشین میگرفتی بعد ثبت نام میکردی اینطوری ممکنه یکم اذیت بشی عزیزم
کلاج خیلی آسووونه وقتی میخوای نیم کلاج کنی کلاجو باید تا جایی بیاری بالا که لرزش فرمونو زیر دستت حس کنی بعدش خیلی آروم و ملایم به ماشین گاز بده و حرکت کن هرجا حس کردی ماشین میخواد خاموش بشه کلاجو یکم ببر پایین تر
فقط ی ساعت میرم کلاس دوباره فرداش میرم انتظار داره قشنگ انجام بدم