2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 57 پست

همه همینن بابا استرس نگیر منم بلد نبودم شوهرمم ماشین نمیداد تمرین کنم یه دفعه انقدر التماس کردم منو برد بیرون یادم بده انقدر بهم ناسزا گفتو دعوام کرد حالم بد شد از ماشین پیاده شدم .... ولی همون دفعه ی اول قبول شدم امیدوار باش و ادامه بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو وقتی مربی شدی اینارو در نظر میکرفتی من اگه بلد بودم با تو یاد نمی گرفتم خانم یا آقا مربی

از ترسم باهاش کل کل نمیکنم 

چون خوب انجام نمیدم حرفیم نمیزنم 

هی میگم خدایا چرا من ی ذره استعداد ندارم تو رانندگی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
فکر کنم مربیت خانومه ؟

اره خانومه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
همه همینن بابا استرس نگیر منم بلد نبودم شوهرمم ماشین نمیداد تمرین کنم یه دفعه انقدر التماس کردم منو ...

من شوهرم انقد استرس داد عصبیم کرد با ماشین صفرم تصادف کردم دیگه گفتم هیچوقت نمیذارم سوار ماشینم بشی

رانندگی فقططططط به تمرینه 

باید خیلیییییییی تمرین کنی 

فقط اکتفا به این ۱۲ جلسه نکن 

برو جاهای ک خیلی خلوت باشه با ماشین شوهر یا پدرت تمرین کن

یا ۱۲جلسه دیگ بردار با یه مربی خوب 

با فقط ۱۲جلسه کسی راننده نمیشه

از ترسم باهاش کل کل نمیکنم چون خوب انجام نمیدم حرفیم نمیزنم هی میگم خدایا چرا من ی ذره استعداد ندارم ...

مربیت خوب نیس عوض اینکه تشویقت منه بدتر داره حس انزجار بهت میده.باید عوضش میکردی همون اول وقتی اخلاقشو دیدی.خودتو دست کم نگیر امید داشته باش

کاش اول ماشین میگرفتی بعد ثبت نام میکردی اینطوری ممکنه یکم اذیت بشی عزیزم

کلاج خیلی آسووونه وقتی میخوای نیم کلاج کنی کلاجو باید تا جایی بیاری بالا که لرزش فرمونو زیر دستت حس کنی بعدش خیلی آروم و ملایم به ماشین گاز بده و حرکت کن هرجا حس کردی ماشین میخواد خاموش بشه کلاجو یکم ببر پایین تر

آواکادو سایت🥑                                                            

خانوما همینن اشتباه کردی با آقا برو

نمیدونم بخدا انقد ناراحتم فک نمیکردم انقد سخت باشه 

البته تمرین میخواد ک نمیکنم 

فقط ی ساعت میرم کلاس دوباره فرداش میرم انتظار داره قشنگ انجام بدم

من شوهرم انقد استرس داد عصبیم کرد با ماشین صفرم تصادف کردم دیگه گفتم هیچوقت نمیذارم سوار ماشینم بشی

ای داد ...

متاسفم 

منم همینم با شوهرم پشت فرمون ماشین نمیشینم فقط رانندگی خودشو قبول داره مغروره 

الته منم کنارش میشینم تند تند ازش ایراد میگیرم اعصابشو بهم میریزم 😜

کاش اول ماشین میگرفتی بعد ثبت نام میکردی اینطوری ممکنه یکم اذیت بشی عزیزمکلاج خیلی آسووونه وقتی میخو ...

موقعی که می‌خوام پشت ماشین های دیگه وایسم موندم اول باید کلاج رو بگیرم یا ترمز رو که ماشینم خاموش نشه