2777
2789
عنوان

هم کلاسی دخترم خیلی بی ادبه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 102 پست

از سرت بازش نکن که بره از این و اون دنبال جواب باشه . حرف بدی نبوده راحت میتونستی بگی اینم یه نوع دارو هست و گاهی دکتر میده و لازمه . ولی چون وقتی در موردش،حرف میزنیم موضوعش به جاهای خصوصیمون مربوط میشه بهتره این چیزا رو برای کسی تعریف نکنیم . شاید دوستت بار اولش بوده برات تعریف کرده اگر بار بعد گفت بگو بیا درباره یه چیز دیگه حرف بزنیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام دادم براش ولی نزاشتم بفهمه

خانوم محترم شما تربیتتون خیلی خیلی مشکل داره

اینکه اون بچه اندام خصوصیشو نمیشناسه خیلی خیلی مشکل داره 

تو خودت باید همه چیو واسش توضیح بدی و کنجکاویش رو در حد سنش برطرف کنی 

و گرنه از تو نشنوه از بقیه بشنوه اطلاعات اشتباه بگیره میشه مشکلات جنسی تو بزرگسالیش 

اصلا لطف نمیکنی بهش داری بهش ظلم میکنی

واسش شیاف گذاشتی گفتی دستم خورد؟

She is working on a bio…

همچین گفتی فکر کردم چی گفته، شیاف مگه بی ادبیهانگار میخوای بچتو تو اکواریوم بزرگ کنی پس نذار مدرسه ا ...

اگه مجبور نبودم و آیندش برام مهم نبودنمیزاشتم بره 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

خانوم محترم شما تربیتتون خیلی خیلی مشکل دارهاینکه اون بچه اندام خصوصیشو نمیشناسه خیلی خیلی مشکل داره ...

اره گریه کرد گفت دردم اومد چیکار کردی گفتم ببخشید دستم خورد ، خب چیکار کنم واقعا اسمشم باید یاد بدم واقعا برام سخته راجع بش حرف بزنم باهاش

اره گریه کرد گفت دردم اومد چیکار کردی گفتم ببخشید دستم خورد ، خب چیکار کنم واقعا اسمشم باید یاد بدم ...

خب شما واقعا تربیتتون مشکل داره

باید خوب براش توضیح میدادی چیه 

بعد ازش اجازه میگرفتی 

بعدش واسش شیاف میذاشتی 

این روش تربیتیتون میشه مشکل تو زندگی دخترتون 

از ما گفتن بود

She is working on a bio…

واقعا عجیبه شما داری صورت مساله را پاک می کنی . بچه ها توی مدرسه درباره هر مساله ای صحبت می کنند و اگر دخترت بهت گفت به جای دعوا کردن یا پیچوندن باید کاملا براش توضیح بدی اگر دعواش کردی دیگه بهت چیزی نمیگه و میره از همون بچه ها می پرسه و با اطلاعات غلط و ناقص که بهش میدن ذهنش درگیر و به هم ریخته میشه . اگر شما با یک مشاور صحبت کنید که شیوه های آگاهی دادن به کودکان را بهتون آموزش بده خیلی خوبه 

در ضمن فراموش نکنید توی همه مدارس بلا استثنا بچه هایی هستند که درباره مسائلی که والدین دوست ندارند صحبت می کنند 

تو سال اخر راهنمایی قشنگ تو کتاب لقاح و نحوه تشکیل بچه رو میخونن. 

تو همون راهنمایی یه مشاور میاد براشون همه چی رو توضیح میده، خیلی عذرمیخوام ولی میان از تجاوز اگاهشون میکنن، مثلا بهشون یاد میدن اگر همچین اتفاقی براشون افتاد سریع بدون عوض کردن لباس یا حمام رفتن پیش پلیس یا پزشکی قانونی برن. چون تو این سن بچه ها حساسن و روابط دختر پسر تو اون سن به دلیل حسای نوجوانانه و بلوغ حساس میشه و نیاز به تعلیم داره تا بچه ها خدایی نکرده تو دام تجاوز یا روابط بد میفتن. 

شما اینارو بشنوی فکنم سکته میکنی 😂

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
این همه مشکلات که برا بچه ها پیش میاد رو نمیبینی مگه؟ من بیخود نگران نیستم

نصف مشکلات به خاطر نااگاهی هست 

اگر خانواده ها به بچه ها اطلاعات درست میدادن این مشکلات پیش نمی اومد

شما خودتون دستی دستی دارید واسش مشکل درست میکنید 

فکر کردید نگید نمیفهمه؟ چرا میفهمه ولی از دوستاش از اطرافیان فکر کردید دلسوزانه اطلاعات درست میدن؟ نه یه چرت و پرتایی میگن که باعث مشکل جنسی تو بزرگسالیش میشه

She is working on a bio…

بچه ها این دوره زمونه خیلی بی ادب و پرو شدن دخترم به همکلاسیش زنگ زده بود باهم بریم پارک بعد مامان همکلاسیش گفته بود پارک نه برین روبیکا تصویری صحبت کنید اینم گفت باشه رفتن روبیکا مگه سیر حرف میشدن تا ۱۱ شب حرف میزدن دیروز باز زنگ زد گفت خاله دخترت و بگو بیا روبیکا گفتم دیگه حق ندارین روبیکا تصویری حرف بزنید از درس میوفتین دیدم هی زنگ میزنه دست بردار نیست بلاکش کردم 

اگه مجبور نبودم و آیندش برام مهم نبودنمیزاشتم بره

😐😐😐😐😐

بچه رو چشم گوش بسته بار بیاری که چی بشه؟؟!! 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
تو سال اخر راهنمایی قشنگ تو کتاب لقاح و نحوه تشکیل بچه رو میخونن. تو همون راهنمایی یه مشاور میاد برا ...

اون موقع سنش بیشتر میشه یاد بگیره از معلم اشکالی نداره