2777
2789
عنوان

هم کلاسی دخترم خیلی بی ادبه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 95 پست
منظور میگم تو مدرسه جای این مدل حرفا نیست که اینا بچن ، بچه من اسم جلوشو با پشتشو نمیدونه فرق دارن د ...

فعلا که میبینی از نظر بقیه هم کاملا نرمال هست . اینکه بچه مدرسه ای شما اسم نواحی بدنش نمیدونه ضعف تربیتی شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه حرفای دیگه بزنن وای نترسون منو

بخدا دختر من کلاس پنجمه خیلی مودبه بحث تعریف نیست اما اصلا حرف زشت نمیزنه همه معلماش ازش راضین دیروز اومده بودخونه باخجالت میگفت دوستام چه فحشایی بهم میدن یکیشون به اون یکی گفته اوسکول اونم گفته اوسکول خودتی مادر ج ......فکر کن دختر کلاس پنجمی این وبگه .مدیر مامان جفتشون وخواسته بود 

شیاف زیادم خوب نیست ضرر زیاد داره مواظب باش من پسرم دندون درد داشت دوبار گذاشتم ناراحتم

دختر من سالها پیش زیاد تب میکرد و اصلا لب به شربت استا نمیزد مجبور بودم البته فقط تب بالا وقتی کم‌میشد دیگه نمیذاشتم

دو سه بار هم‌مجیور شدم گلیسیرین بذارم واسش

خودت رو میزنی به اون راه ؟ یعنی چی ؟ چرا آگاهی کافی و لازم به بچه نمیدی ؟ یعنی چی شیاف گذاشتی متوجه ...

میترسم چشم و گوشش باز بشه 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

دختر من سالها پیش زیاد تب میکرد و اصلا لب به شربت استا نمیزد مجبور بودم البته فقط تب بالا وقتی کم‌می ...

دختر منم یک بار هر چی استامینوفن دادم بالا می اورد تبش بالا بود با سرعت تو سرویس براش شیاف گذاشتم گریه کرد منم گفتم ببخشید دستم خورد دیگه پیگیری نکرد چی بود خوشم نمیاد بدونخ

میترسم چشم و گوشش باز بشه

ببین باید باز بشه . توسط تو نشه توسط دوستاش میشه . از یک روانشناس کمک بگیر و اگر خصوصا فرزندت دختره همه چی رو دوستانه و سربسته در حد سنش براش توضیح بده . 

بخدا دختر من کلاس پنجمه خیلی مودبه بحث تعریف نیست اما اصلا حرف زشت نمیزنه همه معلماش ازش راضین دیروز ...

بچه منم اینجور فحش بلده شنیده یاد گرفته چند بار استفاده کرد تنبیهش کردم ولی اینجور چیزا برام سنگینه

بخوای نخوای خیلی چیزها قراره بشنوه 

نمیتونی با همه بجنگی که

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
پس تجربه نداری دختر من بیمارستان بستری شده و چیزای زیادی دیده

بچه منم عمل شده ولی شیاف نزاشتم براش انشاللله دردو مریصی از بچه هامون دور باشه