خیلی ببخشید دخترم صبح ازم پرسید اون چیه که ادم مریض میشه میزنن پشتش گفتم آمپول؟ گفت نه دوستم یه چیز دیگه میگفت گفتم دیگه چیزی نیست من همینو میدونم هی فکر کردم آخر گفتم نکنه شیاف رو میگی گفت اره آره دوستم میگفت مریض شدم مامانم برام شیاف زد آخه این چیه اومده به بچه من گفته من چند بار براش زدم ولی اصلا متوجه نشده حالا امروز ازم توضیح میخواست که این چیه منم گفتم برو دیرت شده از سرم بازش کردم اگه باز پرسید چی بگم اخه کاش روم میشد به معلمشون میگفتم تذکر بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا دختر من کلاس پنجمه خیلی مودبه بحث تعریف نیست اما اصلا حرف زشت نمیزنه همه معلماش ازش راضین دیروز اومده بودخونه باخجالت میگفت دوستام چه فحشایی بهم میدن یکیشون به اون یکی گفته اوسکول اونم گفته اوسکول خودتی مادر ج ......فکر کن دختر کلاس پنجمی این وبگه .مدیر مامان جفتشون وخواسته بود
دختر من سالها پیش زیاد تب میکرد و اصلا لب به شربت استا نمیزد مجبور بودم البته فقط تب بالا وقتی کممی ...
دختر منم یک بار هر چی استامینوفن دادم بالا می اورد تبش بالا بود با سرعت تو سرویس براش شیاف گذاشتم گریه کرد منم گفتم ببخشید دستم خورد دیگه پیگیری نکرد چی بود خوشم نمیاد بدونخ
ببین باید باز بشه . توسط تو نشه توسط دوستاش میشه . از یک روانشناس کمک بگیر و اگر خصوصا فرزندت دختره همه چی رو دوستانه و سربسته در حد سنش براش توضیح بده .
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...